Remont servo letvi i volana Aries

Remont servo letvi i volana Aries

Podaci

Bulevar MIhajla Pupina 10i Novi Beograd , Beograd 011/213 26 53
060/446 69 46
http://www.servo.rs info@servo.rs
ponutosrečetpetsubned
09:00
17:00
09:00
17:00
09:00
17:00
09:00
17:00
09:00
17:00
09:00
15:00
Ne
Radi

O kompaniji

Aries servis hidraulike postoji od 1993. godine i jedna je od veoma malog broja firmi koje su uspele da se održe i uspešno posluju na našem tržištu.

Od samog osnivanja, bavimo se servisom hidrauličnih sistema za upravljanje motornim i teretnim vozilima raznih tipova i modela: Mercedes, BMW, Toyota, Audi, VW, Fiat, Citroen, Reno…

Takođe, dugi niz godina se bavimo i servisom industrijskih mašina za čišćenje, industrijskih usisivača i svih automatizovanih sistema za raznu upotrebu: Comac, Nilfisk Advance, Taski, NSS, Columbus, Alto Tennant, Hako, Cleanfix, Elektro maschinen…

Rešite problem neispravne letve volana reparacijom
Remont (reparacija) letve volanaKada se vrši remont servo letve volana, pre samog početka bilo kakvih radova radi se detaljna defektaža servo letvi. Prilikom defektaže utvrđuje se u kom je stanju servo letva, kakvo je ulje koje se nalazi unutra i da li je reparacija letve volana moguća i isplativa za klijenta. Proveravaju se zubi na osovini, stanje razvodnika, osovina, kao i španeri na letvi, jer su to delovi koji se ne mogu servisirati ako imaju neka mehanička oštećenja.

Remont nakon defektaže
Servis servo letvi počinje posle urađene defektaže. Ako je utvrđeno da je došlo do curenja usled oštećenja osovine (korozije) nastalog prilikom pucanja zaštitne manžetne, osovina se brusi.

Hromiranje osovine servo letve
Na zahtev klijenta može se raditi i hromiranje osovine, ukoliko za tim ima potrebe. Hromiranjem se nanosi tanak sloj hroma na osovinu koja je brušena, da bi se još bolje zaštitila od dalje korozije. Hromiranje nije neophodan proces za servis letve volana.

Zamena zaptivnih elemenata
Ukoliko je osovina u dobrom stanju, menjaju se svi zaptivni elementi. To su: spoljni i unutrašnji semering osovine, gornji i donji semering razvodnika, teflonski prstenovi i gumice razvodnika i teflonski prsten i gumica na klipu.

Čišćenje sistema
Čišćenje celokupnog sistema pre svakog sastavljanja i vraćanja semeringa neophodno je zato što hidraulika ne trpi prljavštinu i nečistoću, pa bi bilo kakva sitna nečistoća u servo ulju mogla da dovede do oštećenja semeringa i ponovnog curenja.

Finalna vizuelna obrada
Na zahtev klijenta može se raditi i spoljna zaštita od korozije, poliranje i farbanje cele servo letve volana radi boljeg izgleda same letve.

Testiranje reparirane servo letve
Na kraju se letva šteluje i testira na probnom stolu i menja se čaura u desnoj (suvozačevoj) strani, ukoliko letva na toj strani ima nedozvoljeni luft i ukoliko se čuje lupanje.

Rok i garancija
Reparacija letve volana traje jedan radni dan.
Garancija na remont letve volana je 12 meseci.

Komentari

Ostavite odgovor

Jedan komentar

Poštovani
Radite li remont letve volana elektro na audi a5
Bruji kad se okreće volan

Odgovori