Pranje teretnih vozila RB Recycling

Pranje teretnih vozila RB Recycling

Podaci

Bulevar Revolucije 13 Kaluđerica , Beograd 060/662 09 05, 069/347 07 36 bgkrlo@hotmail.com
ponutosrečetpetsubned
09:00
19:00
09:00
19:00
09:00
19:00
09:00
19:00
09:00
19:00
09:00
19:00
Ne
Radi

O kompaniji

Pranje teretnih vozila RB Recycling

O NAMA
Sa ponosom ističemo da smo među retkima u gradu, koji se uspešno bave održavanjem higijene kamiona i teretnih vozila, na zadovoljstvo svih klijenata. Naše iskustvo, brzina i kvalitet naišli su na interesovanje velikog broja vozača – profesionalaca, koji nam se redovno vraćaju.
Instaliranjem najnovijeg sistema pranja i primenom najkvalitetnije autokozmetike, omogućen je izuzetan kvalitet za sve Vas, koji verujete da čistoća vozila karika, koja snažno utiče na pozitivan imidž kod Vaših klijenata!
Svojim radom uspevamo da zadovoljimo potrebe vozila različitih veličina, oblika i nosivosti. Dovezite vozilo i uverite se i sami! Da bi smo održali reputaciju koju imamo kod Vas, konstantno se usavršavamo i unapređujemo naš posao. Imamo odličnu saradnju sa vlasnicima velikih voznih parkova.

NAŠA PERIONICA
Raspolažemo velikim prostorom, u koji bez problema staju sva teretna vozila, počevši od lakih dostavnih vozila pa sve do velikih transportnih kamiona.
Naš profesionalni tim odgovorno rukuje najsavremenijom opremom, renomiranih proizvođača, koja će dopreti i do najnepristupačnijih delova vozila i temeljno ih očistiti. Sa druge strane, nijedan deo karoserije neće biti oštećen, niti će farba biti izgrebana.
Vaše vozilo proćiće kroz pažljivo programirani proces šamponiranja, aktivne pene, sušenja i/ili nanošenja voska, koji će na površini vozila stvoriti zaštitni mikrofilm, koji obezbeđuje postojanost boje laka.

DOK ČEKATE DA SE VOZILO OPERE…
U sklopu perionice nalazi se kafić, u čijem se prijatnom ambijentu možete opustiti uz kafu ili neki osvežavajući napitak i uživati u besplatnom Wi Fi Internetu.
Posetite nas!

Komentari

Ostavite odgovor