Aukcijski sajt Licido.com

Aukcijski sajt Licido.com

Podaci

Dr. Ivana Ribara 85, lok.4 Novi Beograd , Beograd 011/216 94 71
063/35 35 63
http://www.licido.com kucepazitelj@licido.com

O kompaniji

Aukcijski sajt Licido.com

Aukcijski sajt Licido.com je nastao iz želje da se ljudima pruži mesto za kupovinu i prodaju, a uz druženje njegovih članova, odnosno kupaca i prodavaca.
Nismo prvi, to je tačno, ali smo najmlađi, i upravo je to je ono što bi trebalo da ti bude garancija našeg korektnog poslovanja: mi moramo da se dokažemo!
Licido.com, kao najmlađi aukcijski sajt, nema pravo na grešku, niti može sebi da dozvoli nezadovoljne korisnike. Ovo za tebe znači sigurnost da ćemo dati sve od sebe, kako bismo ti pružili fer uslove za trgovinu.
Nama su korisnici na prvom mestu, i možete biti potpuno uvereni u to. Licido.com je osnovao tim dugogodišnjih kupaca i prodavaca na Internet aukcijama, i mi znamo koliko je bitna korisnička podrška, koliko je važno izlaziti u susret korisnicima, saslušati njihove probleme, predloge, sugestije i kritike.
Učimo i razvijamo se dalje zajedno sa svojim članovima – vama, našim korisnicima.
Za sva pitanja ti stojimo na raspolaganju, ne oklevaj da nam se javiš putem naše kontakt forme.

Komentari

Ostavite odgovor

9 komentara

upravo sam se registrovala na Vasem sajtu po preporuci, a nakon uzasnog iskustva s Limundom. Tamo su mi suspendovali nalog jer su smatrali da jedna osoba ne moze da kupi vise od 2 moja artikla. Pobesnela sam! A to sto su mi ukrali 200 din, nema veze, djubrad!

Odgovori

Tako je! Dobri ste, samo nemojte da se iskvarite kao “ neki “. O utiscima za Vas sajt ne nadjoh nista o nekakvim prevarama, dok je jedan drugi prepun prevara, ne samo clanova, vise je prevara od strane sajta. Kako posluju tako ce i zavrsiti. Dobro, narodu jos nije toliko poznat Vas sajt, ali ce se to promeniti, pogotovo sto beze od onog sajta. Mislim da su dovoljni oni razocarani i iskljuceni, da napune Vas posteniji sajt.Nekako sve vise je onih koji se zale i preseljavaju.
Strpljenja, bice dobro. I samo napred!

Odgovori

kako se mogu učlaniti i da li se članstvo naplaćuje. Hvala.

Odgovori

Zdravo Zorice,

clanstvo na Licidu je potpuno besplatno i tako ce ostati zauvek. Postavljanje aukcija je, takodje, potpuno besplatno. Naplacuje se samo provizija za USPESNE prodaje. Ukoliko se predmet ne proda, ili se proda, a desi se da primopredaja ne protekne uspesno, ne placate proviziju.
Mozes da se uclanis na ovoj stranici: http://www.licido.com/register.php

Zelimo ti uspesnu trgovinu :)

Pozdrav,
LICIDO tim

Sajt je ubedljivo bolji od prevarantskog limunda. SVAKA ČAST

Odgovori

super

Odgovori

super je sajt, obavezno ga posetite :))) pozdrav !!!

Odgovori

KUPUJEM HARD DISK OD 80 GB PATA ZA PC !

Odgovori

samo tako

Odgovori