Štamparija Jovšić Printing Centar

Štamparija Jovšić Printing Centar

Podaci

Patrijarha Dimitrija 53 Rakovica , Beograd 011/356 22 22
https://www.stamparijajovsic.rs info@jpc-jovsic.com

O kompaniji

Štamparija Jovšić Printing Centar

Visokim kvalitetom i konkurentnim cenama JOVŠIĆ PRINTING CENTAR osvaja tržište štamparskih usluga kao partner mnogim domaćim i svetskim kompanijama.
Jovšić Printing Centar uspešno posluje već punih 19 godina, sa svojom savremenom opremom za offset štampu, digitalnu štampu, tampon štampu, sito štampu i druge štamparske usluge. Ova srpska kompanija sinonim je za visoki kvalitet, konkurentne cene i profesionalnost, poslujući po najvišim svetskim standardima. Jovšić Printing Centar odličan je primer da i domaće kompanije mogu poslovati na nivou uspešnih svetskih kompanija.

Želja ove kompanije je da svaki klijent realizuje svoje ideje u najkraćem roku i sa vrhunskim kvalitetom pruženih usluga. Stručni tim Jovšić Printing Centra, sa dugogodišnjim iskustvom, spreman je u svakom trenutku da zajedno sa Vama radi na kreiranju i realizaciji Vaših proizvoda.

Asortiman
Asortiman proizvoda Jovšic Printing Centra je veoma širok: vizit karte, memorandumi, katalozi, fascikle, blokovska oprema, fakture, otpremnice, nalepnice, kutije, koverte, kartoline, papirne kese, flajeri, brošure, knjige …

Komentari

Ostavite odgovor

3 komentara

Tražim posao jasam biografička

Odgovori

Imaju fantastican izbor reklamnog materijala od rokovnika do zvucnika i drzaca za mobilne telefone.

Odgovori

nemam za sad nikakvu zamerku hahah radim tamo tek 6 dana i super je

Odgovori