Kursna Lista
EUR115.53
USD83.57
CHF94.67
GBP140.29
www.kursevra.com
KalkulatorUnesite iznos u polje valute koju želite da konvertujete
EvropaEUR
SrbijaRSD
AmerikaUSD
SvajcarskaCHF
Velika BritanijaGBP

Štamparija Jovšić printing centar

Štamparija Jovšić printing centar

Patrijarha Dimitrija 53
Rakovica, Beograd
011/356 22 22
011/256 29 29
 Štamparija Jovšić printing centar

Visokim kvalitetom i konkurentnim cenama JOVŠIĆ PRINTING CENTAR osvaja tržište štamparskih usluga kao partner mnogim domaćim i svetskim kompanijama.
Jovšić Printing Centar uspešno posluje već punih 15 godina, sa svojom savremenom opremom za offset štampu, digitalnu štampu, tampon štampu, sito štampu i druge štamparske usluge. Ova srpska kompanija sinonim je za visoki kvalitet, konkurentne cene i profesionalnost, poslujući po najvišim svetskim standardima. Jovšić Printing Centar odličan je primer da i domaće kompanije mogu poslovati na nivou uspešnih svetskih kompanija.

Želja ove kompanije je da svaki klijent realizuje svoje ideje u najkraćem roku i sa vrhunskim kvalitetom pruženih usluga. Stručni tim Jovšić Printing Centra , sa dugogodišnjim iskustvom, spreman je u svakom trenutku da zajedno sa Vama radi na kreiranju i realizaciji Vaših proizvoda.

Asortiman
Asortiman proizvoda Jovšic Printing Centra je veoma širok: vizit karte, memorandumi, katalozi, fascikle, blokovska oprema, fakture, otpremnice, nalepnice, kutije, koverte, kartoline, papirne kese, flajeri, brošure, knjige …Utisci

(obavezno)

(obavezno)

  1. nikola kaže:

    nemam za sad nikakvu zamerku hahah radim tamo tek 6 dana i super je