Kursna Lista
EUR120.10
USD165.45
CHF12.95
GBP114.83
www.kursevra.com
KalkulatorUnesite iznos u polje valute koju želite da konvertujete
EvropaEUR
SrbijaRSD
AmerikaUSD
SvajcarskaCHF
Velika BritanijaGBP

Štamparija Jovšić Printing Centar

Štamparija Jovšić Printing Centar

Adresa: Patrijarha Dimitrija 53
Grad: Rakovica, Beograd
Tel: 011/356 22 22
Fax: 011/256 29 29
Sajt: www.jpc-jovsic.com
Email: info@jpc-jovsic.com
 Štamparija Jovšić Printing Centar

Visokim kvalitetom i konkurentnim cenama JOVŠIĆ PRINTING CENTAR osvaja tržište štamparskih usluga kao partner mnogim domaćim i svetskim kompanijama.
Jovšić Printing Centar uspešno posluje već punih 18 godina, sa svojom savremenom opremom za offset štampu, digitalnu štampu, tampon štampu, sito štampu i druge štamparske usluge. Ova srpska kompanija sinonim je za visoki kvalitet, konkurentne cene i profesionalnost, poslujući po najvišim svetskim standardima. Jovšić Printing Centar odličan je primer da i domaće kompanije mogu poslovati na nivou uspešnih svetskih kompanija.

Želja ove kompanije je da svaki klijent realizuje svoje ideje u najkraćem roku i sa vrhunskim kvalitetom pruženih usluga. Stručni tim Jovšić Printing Centra, sa dugogodišnjim iskustvom, spreman je u svakom trenutku da zajedno sa Vama radi na kreiranju i realizaciji Vaših proizvoda.

Asortiman
Asortiman proizvoda Jovšic Printing Centra je veoma širok: vizit karte, memorandumi, katalozi, fascikle, blokovska oprema, fakture, otpremnice, nalepnice, kutije, koverte, kartoline, papirne kese, flajeri, brošure, knjige …(obavezno)

(obavezno)

  1. Marija kaže:

    Imaju fantastican izbor reklamnog materijala od rokovnika do zvucnika i drzaca za mobilne telefone.

  2. nikola kaže:

    nemam za sad nikakvu zamerku hahah radim tamo tek 6 dana i super je