Bebi oprema Sandra

Bebi oprema Sandra

Podaci

Igmanska 2 Vidovdansko naselje , Novi Sad 021/419 246
http://www.bebioprema-sandra.rs babyshop.sandra@gmail.com

O kompaniji

„Baby oprema Sandra“, čija se maloprodaja i veleprodaja opreme za bebe nalaze u Igmanskoj 2, Vidovdansko naselje u Novom Sadu, sa radom je počela još 1994. godine, kao mali butik dečije garderobe i igračaka.

Nakon niza godina uspešnog poslovanja, pokrenuta je i
– sopstvena proizvodnja komadnog nameštaja, kao i
– proizvodnja opreme za najmladji uzrast od novorodjenčeta do 4 god.

Sarađujući sa renomiranim proizvođačima, prateći svetske trendove, razvijajući i usavršavajući tehnologiju, prodavnica odeće i opreme za bebe „Baby shop Sandra“, u svoj program je uvrstila sve one proizvode koji mališanima obezbeđuju zdrav razvoj i rast, a roditeljima mirne noći.

ODEĆA ZA BEBE
Kako bismo osigurali čitavoj porodici više radosti i uživanja, a smanjili brige i bore, za bebe smo pripremili sve ono što im treba, od najkvalitetnijih materijala: benkice, švedske pelene, kompletići za iznošenje bebe iz porodilišta, peškire za kupanje, posteljine, prekrivače, štramplice, odelca sa d.rukavima i bez rukava, zekice, bebi kupko, kompletići za iznošenje, majice, trenerke, pantalone, kapice, čarape, hulahopke i za dečake i devojčice, i još mnogo toga.

OPREMA ZA BEBE
Ono što odmah, po povratku iz porodilišta u toplinu svog doma, želite da imate svakako su cucle, flašice, varalice, pumpice za izmlazavanje mleka, držači za dude, bebi termofori za ublažavanje grčeva, gume za grickanje – glodalice u raznim oblicima, a kasnije i šoljice, kašičice, viljuškice.

Našu ponudu čine programi NUK, AVENT, CANPOL babies APPLE BABY i DISNEY oprema za bebe.

Pored ovoga, trebaće Vam niz dodatnih stvari koje biste trebali da pripremite pred povratak kući:
Sintezis ili auto sedište za decu od 0-13 kg, korpa za iznošenje bebe iz porodilišta, komoda za prepovijanje i kupanje bebe, krevetić, antialergijski dušek, kadica, zatim hranilica, ogradica, hodalica, kolica (letnja, zimska, kolica sa kišnom i termo navlakom, kolica za blizance), autosedišta 0-36 kg. i drugo.

Sve to možete naći kod nas od poznatih proizvođača i to:
CHIPOLINO, PEGPEREGO i GIORDANI.

Materijale svih naših proizvoda smo prilagodili bebama, a cene roditeljima. Sve što se nalazi u maloprodaji, dostupno je po proizvođačkim cenama, odnosno obezbedili smo, za svaki novčanik, diskontne cene odeće i opreme za bebe i decu.

Komentari

Ostavite odgovor