Dečiji butik Les Petits

Dečiji butik Les Petits

Podaci

Svetogorska 43 Stari Grad , Beograd 011/322 24 09
http://www.lespetits.rs lespetitsbelgrade@gmail.com
ponutosrečetpetsubned
10:00
20:00
10:00
20:00
10:00
20:00
10:00
20:00
10:00
20:00
10:00
15:00
Ne
Radi

O kompaniji

Priznaćete da u Beogradu ne postoji baš mnogo mesta na kojima možete nabaviti garderobu i obuću za svoje mališane, a da pritom sa potpunom sigurnošću možete tvrditi da je ona kvalitetna.
Multibrend store Les Petits jedno je od tih mesta, gde nastaje spoj udobnosti i stila, kvalitetnih materijala sa koloritnim dezenima, prilagođenih različitim veličinama dečje garderobe i obuće sledećih brendova: Camper, Catimini, Desigual, Oilily, Pediped, Kenzo kids, Deux par deux. Sve proizvode možete poručiti i online, putem naše zvanične Web strane: lespetits.rs.

GARDEROBA
Kreativni i inovativni dizajn je ono što karakteriše španski brend Desigual. Kada ugledaju te raznobojne šare, cvetiće i tufnice, Vaše mezimice neće hteti ništa drugo. U njihovim kreacijama uživaju mališani širom sveta, pa zašto bi mi dobijali išta manje. Sa izuzetno kvalitetnim materijalima garderobe Desigual, deca će od malih nogu razviti osećaj za stil i uklapanje različitih boja. Za one elegantnije klince i klinceze preporučujemo garderobu poznatog francuskog brenda za decu, Catimini. Odevni komadi ovog brenda odišu jedinstvenošću i elegancijom, zahvaljujući kožnim šarama, ručno rađenim cvetićima i pravim Swarovski kristalima. Uveravamo Vas da koji god odevni predmet da odaberete u našoj radnji, nećete pogrešiti, jer ćete za plaćeni iznos zaista dobiti vrhunski kvalitet tekstila koji će biti nošen sve dok se ne preraste.

OBUĆA
Španski brend Camper odmah se izdvojio u očima uživalaca kvalitetne dečje obuće. Donosimo Vam proizvode vodećeg porodičnog brenda sa dugom tradicijom u izradi obuće, koji se od pre nekoliko godina može pronaći i u Beogradu. Udobna obuća, izrađena od mekane kože, dozvoljava nežnoj dečjoj nozi da diše. Zahvaljujući elastičnosti materijala, dečje stopalo moći će nesmetano da raste i da se razvija, ali će takođe deca moći da uživaju u bezbrižnoj igri i trčanju, jer je obuća Camper izuzetno izdržljiva.

AKSESOARI
Elegantan stil Vaših mališana upotpuniće širok izbor aksesoara: šnalice, rajfovi, trake za kosu, kape i šeširići. Drage mame, mislili smo i na Vas! Ne gubite vreme dok mališani biraju garderobu, već pronađite neki od Desigual ili Oilily proizvoda za sebe – torbu i neki komad aksesoara koji će se slagati uz nju.

Posetite nas, jer posedujemo i Outlet odeljak sa kolekcijama iz prethodnih sezona, u kojima se nalaze proizvodi navedenih brendova, sniženi čak i do 70%.

Pratite nas, i na Facebook-u: Les Petits Belgrade.

Komentari

Ostavite odgovor