Igraonica i rođendaonica Play

Igraonica i rođendaonica Play

Podaci

Ivankovačka 6 Palilula , Beograd 011/405 90 10
065/590 85 90
http://www.igraonicaplay.rs masha.playgrounds@gmail.com

O kompaniji

Obradujte svoje mališane uzrasta do 12 godina boravkom u našoj igraonici, a oni će sasvim sigurno uživati, i poželeti da ih ponovo tamo odvedete. Na gornjem nivou prostora od 300m2 nalazi se zabavni prostor, izgrađen po svim standardima bezbednosti, tako da možete biti potpuno bezbrižni dok dete uživa u igri. Podovi prostorije, kao i svi oštri uglovi su tapacirani, a naša mala oaza smeha i zabava, prepuna različitih boja, opremljena je loptama, penjalicama, različitim zanimljivim preprekama koje razvijaju dečju maštu i podstiču njihov motorički razvoj.
Deca su pod konstantnim nadzorom profesionalnih animatora, sa iskustvom u pedagogiji i radu sa decom. Prostor se veoma lako može prilagoditi održavanju dečjih žurki, montiranjem disko kugle, lasera, balona od sapunice, i tada postaje prava mini diskoteka.

A PONEŠTO I ZA RODITELJE…
Na donjem nivou igraonice, tačnije u prizemlju se nalazi kafić sa baštom, gde se roditelji mogu odmoriti i popiti kaficu, dok se njihova dečica igraju. Donji deo podeljen je na pušački i nepušački deo. U prijatnom ambijentu, veselih boja provešćete isto tako prijatno vreme, kao i vaša deca, koja se nalaze na gornjem nivou. Ukoliko Vam obaveze ne dozvoljavaju da se duže zadržite, a decu ipak ne možete povesti sa sobom, naše profesionalno osoblje pričuvaće mališane dok se ne vratite.

PRODUŽENI BORAVAK
Nudimo Vam mogućnost da svoje dete koje pohađa neki od prva IV razreda poverite našim učiteljicama, koje će ih nakon škole dovesti u igraonicu i sa njima provesti vreme, dok se vi ne vratite sa posla. Pored brige o njima, pružamo im i organizovan ručak, pomoć prilikom izrade domaćih zadataka, ali i društvo u igri.

IZNAJMLJIVANJE PROSTORA ZA DEČJA SLAVLJA
RADNIM DANIMA:
17:30-21h

VIKENDOM:
10:30-13h
14-17h
18-21h

možete zakupiti prostor naše igraonice za potrebe organizovanja dečijih proslava. U cenu zakupa su uključene usluge konobara, šankera i animatora, zatim pribor za serviranje hrane, pozivnice i baloni. Na Vama je samo da donesete tortu i super se provedete.

Budite u toku sa svim akcijama i novostima iz igraonice Play – pratite našu Facebook stranicu: Igraonica Play.

Očekujemo Vašu posetu.

Komentari

Ostavite odgovor