Igraonica Čarobnica

Igraonica Čarobnica

Podaci

Zrmanjska 4 Čukarica , Beograd 011/354 72 03
062/477 566
http://www.carobnica.rs igraonicacarobnica@gmail.com
ponutosrečetpetsubned
Ne
Radi
12:00
21:00
12:00
21:00
12:00
21:00
12:00
21:00
12:00
21:00
12:00
21:00

O kompaniji

U klimatizovanom i luksuzno opremljenom prostoru iz bajke, poželećemo dobrodošlicu svim drugarima uzrasta do 11 godina.

IGRAONICA
Kod nas će pronaći najrazličitije zanimacije, koje će podstaći njihovu kreativnost, ali i psiho-motorički razvoj. Mališani koji još uvek nisu prohodali ludo će se zabaviti u našem uzbudljivom 3D lavirintu, prepunom šarenih loptica. Deo lavirinta sa toboganima, rezervisan je za one malo starije, a naši mali-veliki drugari koji se već polako osamostaljuju i počinju uživati u nekim novim vidovima zabave, tu je i naša disko soba, pogodna i za održavanje dečijih žurki.

U svakom trenutku, mališani su pod budnim okom našeg profesionalnog osoblja, koje će se pobrinuti za njegovu bezbednost, ali i vedro raspoloženje prilikom druženja sa ostalom decom. Konstantno pronalazimo nove načine kako da na edukativni, ali i zabavni način animiramo i zainteresujemo mališane na istraživanje prostora oko njih.

ROĐENDAONICA
Čarobnica Vam omogućava da proslavite rođendan, krštenje, završetak školske godine ili bilo koju drugu specijalnu priliku u životu Vašeg deteta. Svi rođendani su zatvorenog tipa, što znači da garantujemo da neće biti nepozvanih ljudi i dece za vreme trajanja Vaše proslave. Napominjemo da dužinu trajanja proslave određujete isključivo Vi.

Po izuzetno povoljnim cenama za jedan sat zakupa, mi obezbeđujemo kompletan pribor za jelo i piće, a po Vašoj želji i hranu i tortu. Dve devojke su u šanku i poslužuju, a dve motre na decu, animiraju ih i staraju se za njihovo odlično raspoloženje! Za jako malu decu opremljen je poseban, bebi kutak, koji je odvojen od dela za malo veću decu.

KAFIĆ
Nema razloga da se i roditelji dobro ne zabave, dolaskom u našu igraonicu! Dok se dečica ludo zabavljaju, Vi možete sesti i u opuštajućem enterijeru našeg kafića popiti kafu, prelistati novine ili gledati TV, a na usluzi Vam je i besplatan Wi-FI Internet. Za to vreme možete motriti na svoju decu, s obzirom da je prostor kafića u neposrednoj blizini samog odeljka za igru.

Posetite nas i osetite tu čaroliju igre, koju je za Vas pripremila Čarobnica!

Komentari

Ostavite odgovor