Dečija igraonica Baja Patak

Dečija igraonica Baja Patak

Podaci

Bulevar Kralja Aleksandra 570B Zvezdara , Beograd 063/876 29 79, 063/460 610 http://www.igraonicabajapatak.com bajapatak25@yahoo.com

O kompaniji

Organizujemo sve vrste proslava, počev od rođenja deteta, krštenja, punoletstva pa čak i odlaska u penziju.

Zadovoljstvo nam je da Vam predstavimo ovaj jedinstveni prostor. „Baja Patak“ se sastoji iz dva dela (prostora za roditelje i prostora za decu) koji se nalaze na dva nivoa, ukupne veličine 160m2.

Ovaj jedinstveni prostor se nalazi u poslovnom prostoru namenjenom isključivo deci, u Bulevaru Kralja Aleksandra br. 570b . Raspored, oprema i sadržaj, kao i profesionalnost i ljubaznost osoblja, uz prilagodljivost prostora i nivoa usluga prema vašim potrebama i željama, pruža odlične uslove za realizaciju raznih vrsta proslava i drugih aktivnosti.

IGRAONICA
Igraonica „Baja Patak“, raspolaže sa raznolikom opremom i rekvizitima za igru i avanture koje su deci neophodne. Sva oprema je prilagođena za starosne grupe dece i kompletno je nova i bezbedna.
Igraonica sadrži: veliki kavez za decu na dva nivoa, sa toboganom, dečijim bazenom sa lopticama, ljuljaškom i ostalim propretnim elementima kaveza. U igraonici se nalazi i Trambolina, koja je prečnika 3m a izdržljivosti do 200kg. Pored kaveza i tramboline tu su i plastična kućica za decu, opremljena šerpicama, šporetom, alatom i ostalim kućnim priborom, kako za devojčice tako i za dečake, tu su i table za crtanje, lopte za skakanje itd.
Igraonica „Baja Patak“ je opremljena, kako za najmlađe, tako i za stariju decu, imamo na raspolaganju kompjuter, izvode se karaoke, radi se face painting, a takođe posedujemo i fudbalski teren za male fudbalere.
Prostor za igranje dece u Igraonici „Baja Patak“ može da primi do 50 (pedesetoro) dece.
Igraonica „Baja Patak“ je otvorena radnim danima od 14,00 – 21,00. U slučaju da ste odučili da nas posetite, molimo Vas da nas kontaktirate i proveriti da u tom trenutku nije organizovana proslava rođendana.

ROĐENDAONICA
Proslava dečijeg rođendana u Igraonici „Baja Patak“, može se održati svakog dana u terminima od:
– 10,30 – 13,30;
– 14,00 – 17,00;
– 18,00 – 21,00.
Proslavu dečijeg rođendana uz svu opremu igraonice „Baja Patak“, upotpunjuju i 1 animator kao i dve devojke koje vode brigu o Vašoj deci. Animacija dece traje sve vreme proslave rođendana, a prilagođena je svakom uzrastu deteta.

DISKOTEKA ZA STARIJE KLINCE
U Igraonici „Baja Patak“ možete organizovati i proslave za decu starijeg uzrasta, do četrnaest godina.
Za njihov uzrast potrudili smo se da maksimalno ispratimo trend i pružimo im diskoteku o kakvoj maštaju.
Diskoteka Igraonice „Baja Patak“ poseduje veliku disko kuglu, obezbeđen je ambijent kao u pravim diskotekama uz efektni light show, muziku koja je u trendu, karaoke, a takođe možete doneti i svoju muziku ukoliko mislite da će deca uz nju više uživati.

KUTAK ZA ODRASLE
Kutak za odrasle u Igraonici „Baja Patak“ opremljen je sa 50 sedećih mesta, sa mogućim proširenjem ukoliko to Vaše potrebe zahtevaju.
U Igraonici „Baja Patak“ postoji deo namenjen pušačima kao i ne pušačima. Kutak za roditelje opremljen je sa dva televizora, prijatnom muzikom sa mogućnosti da donesete Vašu muziku na mp3 ukoliko imate posebne želje, prostor je klimatizovan tako da se u svakom trenutku osećate prijatno. Ispred igraonice obezbeđen je parking prostor, tako da ne morate razmišljati o problemima parkiranja Vašeg automobila.
Da bi ste se osećali prijatno, naše ljubazno i profesionalno osoblje će Vam biti na raspolaganju, kao i Vašim gostima. A ukoliko poželite i Vi da se zabavite možete to učiniti. Igraonica „Baja Patak“ Vam nudi zabavu za odrasle, kao što su igranje bilijara i stonog fudbala. Posedujemo sto za bilijar kao i sto za stoni fudbal koji se nalazi u nivou prostora za odrasle, gde se možete zabavljati.

Posetite nas na našoj Facebook stranici: Baja Patak Igraonica.

Komentari

Ostavite odgovor