Dečiji animator Zvrk

Dečiji animator Zvrk

Podaci

Beograd 064/301 77 44, 060/301 77 44 http://www.zvrkanimator.com zvrkanimator@gmail.com

O kompaniji

Za najzvrkastiji rođiš vaših najmlađih, uz puno sportsko-takmičarskih aktivnosti, bojenje lica, muzičkih koreografija, puno smeha i nezaboravnih trenutaka. Zvrk vas vodi u čarobnu zemlju smeha gde sve može, a i ne mora…

Podeljeni u dve ekipe, bore se kao pravi ninja-ratnici (skakanje u džakovima, povlačenje konopaca, trka rakova i razne druge timske igre). U zavisnosti od uzrasta dece, igre se prilagođavaju: malci skaču po zvezdicama, a veći drugari u džakovima, malci igraju uz pesmice „glava, ramena, stomak, kolena“, a veliki drugari uz „gangam style“. Zvrk radi rođiše od 1-12 godine, prilagođavajući se uzrastu. Nema ispadanja i ceo rođendan svi se igraju, a pobednici su svi koji dođu na rođiš.

Zvrk dolazi gde god da pravite rođiš, na široj i užoj teritoriji Beograda (livada, kuća, stan, igraonica…mars). Svi potrebni rekviziti su sa Zvrkom, u njenoj ninja-kofernjači, a dolazi kostimirana u kostim koji slavljenik tj. slavljenica izabere, a u ponudi je oko 60-ak kostima.

Igramo se limbo densa i muzičkih koreografija, ninja-ratnika i naravno nezaobilaznog maskiranja…

Nezaboravan provod i za drugare, ali i za odrasle…

Neka divan dan bude zaista divan…puno lepih želja…….pozzzzz zvrk :):):)

Komentari

Ostavite odgovor

10 komentara

Najlepši rođendan do sad, Zvrk animatorka je oduševila kako slavljenika tako i ostalu decu, i malu, i veliku! Sve pohvale!

Odgovori

Pet sati zabavljati decu to mogu samo najhrabriji. Svaka čast. Prezadovoljni smo i mi i deca.

Odgovori

Ivanu smo odlučili da angažujemo na osnovu komentara sa net-a. I nismo se pokajali ni jednog trenutka. Nije bilo dovoljno da napišem da sam ja kao roditelj bila prezadovoljna. Sačekala sam da se slegnu utisci i moj sin i njegovi drugari su oduševljeni. A to nam je svima najbitnije. Moja iskrena preporuka.

Odgovori

EXTRA KAKO SU PALI OD UMORA NISU MOGLI DA MRDAJU.SVAKA PREPORUKA NA DRUGACIJEM PROGRAMU.OBORILA SI IH SA NOGU I SVAKA CAST NA ENERGIJI.PREPORUKA SVAKOM KO ZELI NESTO DRUGACIJE

Odgovori

Vrhunska usluga.sve pohvale.5++++

Odgovori

Odusevljena sam…takav pristup deci nisam jos videla,ostala sam bez teksta.. svaka preporuka…zvacemo vas sigurno i sledece godine…

Odgovori

Dobar Dan postovana Gospodo

Potreban mi je Animator-ke 1-2 za Decu za 28.Jul
radise o krstenju, a Deca su od 8 do 11-12 Godina uzrasta, i bilo bi ih od prilike oko 15 Dece.
Recite mi dali vam je moguce taj Dan i koliko bi kostalo!?

Mesto je Jagodina

Potz Zoran

Odgovori

Zvrk (animatorka) je SUPER!!! Moje ćerkice sa svojim drugarima su se odlično proveli, a i mi… Neke od „masaka“ su toliko dobre da je to strašno (mislim na modrice)! Tople preporuke, ako želite jedan veseo, aktivan rođendanac….

Odgovori

Ovo je strava..Bas smo se lepo ismejali i zabavili…Svaka preporuka…Necete pogresiti svima cu je hvaliti…

Odgovori

Vrh animator, i mi veliki smo se lepo zabavili i ismejali od srca :) Odusevljena sam, nikada nista slicno nisam videla. Deca pricaju samo o tom rodjendanu, preporucujem, ukoliko zelite aktivan i zabavan rodjendan :)

Odgovori