Vrtić Loptica

Vrtić Loptica

Podaci

Dr Ivana Ribara 83 Novi Beograd , Beograd 011/216 59 51
065/216 59 51
http://www.vrticloptica.rs loptica011@yahoo.com
ponutosrečetpetsubned
07:00
18:00
07:00
18:00
07:00
18:00
07:00
18:00
07:00
18:00
Ne
Radi
Ne
Radi

O kompaniji

Naša misija i vizija usredsređene su na pedagoški rad sa decom, pri čemu mališani kroz igru i druženje imaju priliku da upoznaju svet oko sebe i razviju svoje verbalne i motoričke sposobnosti.

JASLE I VRTIĆ
Predškolska ustanova koncipirana je kao prijatno okruženje, prilagođeno deci uzrasta od 6 meseci do 7 godina. Svake godine formiraju se grupe, dovoljno velike kako bi se podstakla društvenost deteta, ali opet optimalne kako bi pedijatrijske sestre i vaspitači mogli da posvete podjednaku pažnju svakom mališanu. Sobe su u potpunosti prilagođene maloj deci, bez oštrih ivica i opasnih stvari, ali sa svežim vazduhom, prijatnim bojama, kao i tepisima na kojima deca obožavaju da se igraju igračkama, koje podstiču njihovu kreativnost i razvijaju motoričke sposobnosti. Pored toga, posedujemo bogatu arhivu sa didaktičkim sredstvima, bojankama i knjižicama, pored kojih će mališani steći prva znanja o svetu oko njih, pod nadzorom vaspitača i stručnih saradnika. U podsticajnoj atmosferi, okruženo svojim vršnjacima, dete se ohrabruje i podstiče na izražavanje kreativnosti i svojih veština.

BORAVAK ZA ŠKOLSKU DECU
Druženje sa Vašim mališanima se ne završava sa njihovim polaskom u školu. Ukoliko niste u mogućnosti da svoje dete dočekate posle škole, mi smo tu za Vas! Deci ranog školskog uzrasta nudimo mogućnost boravka u našoj ustanovi, gde ćemo ih dočekati, smestiti i sa njima odratiti domaći zadatak i ponoviti pređeno gradivo. Više ne morate brinuti za svoje dete, ukoliko zbog svojih obaveza niste u mogućnosti da sa njim provodite vreme nakon škole.

DODATNE AKTIVNOSTI
Naučno je dokazano da je predškolski period deteta najoptimalniji za usvajanje novih znanja i veština, jer se radi o periodu intenzivnog verbalnog i motoričkog razvoja, a dete tada počinje da se formira kao ličnost. Stoga, iskoristite taj period i posetite nas kako biste dete upisali na neku od radionica koje vode naši stručni saradnici sa bogatim iskustvom u radu sa decom.
To su:
– muzička radionica,
– likovna radionica,
– engleski,
– gimnastika.

Mi znamo da za svoje dete želite samo najbolje i zato Vam preporučujemo da nas posetite!

Komentari

Ostavite odgovor

34 komentara

Divni ste, prava atmosfera da se deca igraju, uče i rastu u srećne, zdrave i vesele ljude.

Odgovori

Ura za lopticu :D

Odgovori

Najbolji ste najsladji ste!

Odgovori

Vrtic“Loptica je u zivote moje dvoje dece a mislim i drugih koji su boravili u „Loptici“unela toliko topline,radosti i smeha-da im je jos vise ulepsala to najbezbriznije doba zivota detinjstvo.Zato posebno hvala Jeci a i ostalim vaspitacicama Duski,Sladji,Martini,Neveni,Olji,Suzi na nesebicnom trudu i radu.One su od posla napravile zabavu,od ucenja -igru,od stvarnosti-mastu,dodale su puno ljubavi i strpljenja i stvorile vrtic „Lopticu“-gde se svako dete oseca pisebno,voljeno i srecno.Mi roditelji znamo da ste nasu decu ucili da budu i postanu pravi ljudi,a to je ono najvaznije.Moja deca se sa radoscu secaju dana koje su proveli u „Loptici“-divnog druzenja,prelepih izleta,rekreativnih nastava i stvari koje su tamo nsucili-a naucili su mnogo-da vole,dele,budu nese

Odgovori

Najbolji vrtic koji znam..Sve pohvale za rad i osoblje..Divni ste.

Odgovori

Loptici sve pohvale!
U predivnom svetu igracaka,kreativnosti,muizike,pesme i igre odraslo je moje starije dete ,a sada kroz istu tu radost prolazi i moje mladje dete!Hvala loptici na divnoj saradnji koju imamo godinama i sve preporuke za buduce roditelje!Necete pogresiti ako se odlucite za ovaj vrtic jer vaspitacice Suza,Duska,Olja i Martina pruzaju vasoj deci puno ljubavi i znanja!Osmeh je uvek na njihovom licu kao i licu nase dece ali i nas roditelja.

Odgovori

Same godine kvalitetnog postojanja govore vise nego sto je potrebno o upravi i saradnicima ovog objekta, koji su tu da bi nasa deca srecno odrastala i na pravi nacin prihvatala kolektiv kao nesto sto ih ispunjava i raduje.-Bravo

Odgovori

Velika školica za male ljude. Po završetku vrtića dete je samostalno, sigurno u sebe i uspešno adaptirano za školu. Stečene radne navike – velikooo hvala stručnom timu. Radoznalo pita za stvari koje joj nisu poznate ili jasne jer je navikla da od vaspitačica uvek dobije kompletan i smislen odgovor kao i slobodu da postavlja pitanja. Tremu pred nastupe nemamo jer je zahvaljujući njima shvatila pozornicu kao mesto za igranje, pevanje, recitovanje i glumu. Posvećenost pripremanju predstava je fascinantna, od rada sa decom do uvek drugačijih kostima koji ne sputavaju decu na sceni i posluženja za drugare nakon predstave. Svake godine dolazi Deda Mraz sa divnim poklonima kome se klinci zahvale lepim recitacijama. I na kraju šta reći – žao nam je što smo postali veliki za vrtić ali naše druženje se, na našu sreću, nastavlja u produženom boravku. Iskrena preporuka za sve roditelje, sigurno nećete pogrešiti.

Odgovori

Bozidar sada zavrsava treci razred,odlican je djak,dobar drug,odgovoran i vredan.Tome su u velikoj meri doprinele tople,pozrtvovane i strucne vaspitacice vrtica Loptica…Srecni smo sto smo bili deo kolektiva,ne prodje ni jedan dan a da vas ne spomenemo..Veliki poljubac..Bez dileme najbolji vrtic za svaku preporuku..

Odgovori

Pravi vrtic za vase dete. Sve pohvale za tim i strucnost.

Odgovori

Sjajan vrtic. odlican pedagoski rad sa decom. Sve pohvale na strucni tim i saradnju sa roditeljima. Sjajni rezultati dece koja su isla u vrtic Lopticu. Veliki uspesi u skolama , prva mesta na takmicenjima. Preporuka za svakog roditelja.

Odgovori

Odlican vrtic,za svaku preporuku.

Odgovori

Odlican vrtic! Moj sin je isao u „Lopticu“ od jaslica do skole i kada je upisao skolu bio je jedno od retko komunikativne,pozitivne (neagresivne) i obrazovane dece u skoli,a sve to najvise zahvaljujuci timu vaspitacica iz vrtica! On je bio i glavni razlog upisivanja moje cerkice u isti taj vrtic.Najbolje bih opisala ovaj vrtic njegovim recima:“ Moja sestra jednostavno MORA da ide u „Lopticu“!!! Ti ne znas mama koliko ih ja sve tamo volim!“ A kad dete to kaze….onda je to TAKO :)

Odgovori

Najboljo vrtic i najbolje vaspitacice,sve pohvale i da ne brinete za svoje klince :)

Odgovori

sve pohvale za najbolji vrtic!!!

Odgovori

Sve pohvale!Imam dve cerke,obe su isle u Lopticu do skole.Od samog pocetka sam ostvarila odlicnu komunikaciju sa vaspitacima.Moram da priznam da sam se u pocetku plasila kako ce se moje dete adaptirati.Slabo je jela,tesko se uspavljivala…Za vrlo kratko vreme,svemu su je naucili i ja sam im na tome i danas beskrajno zahvalna!Sa mladjom cerkom je sve islo mnogo lakse.Hvala nasoj Loptici!Veliki pozdrav i poljubac od Ivone,Maje i Lene!

Odgovori

Najbolji vrtic, ljubazne, divne, pozrtvovane vaspitacice! Prelepe i nezaboravne dane je moje dete provelo u njemu! Druzimo se i danas! Sve pohvale!

Odgovori

Moje obe cerke idu u Lopticu. Od samog pocetka, privikavanja pa do danas deca uzivaju u velikoj paznji i ljubavi od strane svih vaspitaca a ja svakodnevno dobijam fotografije iz vrtica preko fejsa i tako i ja uzivam gledajuci ih kako se igraju, proslavljaju rodjendane, prave razne stvari uzivaju po parkovima… Divno mesto za odrastanje ..Presrecni smo sto smo loptice

Odgovori

Sve pohvale za kolektiv.. Strucni,profesionalni,pozrtvovani i posveceni. Briga o deci kao i rad sa decom je izuzetan. Razne aktivnosti , kreativan rad,srdacnosti cine ovaj vrtic za mene posebnim. Za svaku preporuku.Pozdrav

Odgovori

Srce nam je puno, jer smo izmedju nekoliko vrtica izabrali lopticu! Ni jednom nismo zazalili. Naprotiv, prezadovoljni smo i srecni, jer nam dete raste u takvom okruzenju. Za svaku preporuku.

Odgovori

Moja sestra je dvoje dece dala u Lopticu. imali su savrsen program i sada su osnovci za primer. Sa mojom Marijom je super jer uspevaju da ispune sve decije potrebe i ja nemam briga. Super su

Odgovori

Vaspitavanje dece poduhvat je za strucne vaspitace koji su spremni da mu se posvete punim srcem… Prepustite se kreativnim vaspitacima da u opustenoj i podsticajnoj atmosveri prepoznaju i osnazuju u vasoj deci ono najbolje… Ljudski pristup i iskrena podrska krase ovaj vrtic…

Odgovori

Moja deca su isla u vrtic Loptica. Sada su osnovci koji cesto znaju da svrate u vrtic i obidju svoje vaspitacice. Osoblje je profesionalno, puno entuzijazma i uvek nasmejano. Hvala vam na divnom vremenu koje ste posvetili mojoj deci.

Odgovori

Vrtic je EXTRA!!! Vaspitacice su stvarno profesionalci, puno rade sa decom. Stalno se organizuju priredbe, izleti, razne aktivnosti. Toplo bih preporucila ovaj vrtic svakome.

Odgovori

Moje troje dece je odraslo u ovom vrticu. Prezadovoljni smo i preporucili smo ga mnogima. Moj najstariji sin je napunio 18godina i rado i dan danas svrati da vidi svoju Jecu. Puuno pozdrava od Nikole,Mine i Andreje.

Odgovori

Srecan rodjendanak!! Hvala na preporukama!!

Odličan vrtić,deca obasipana pažnjom divnih vaspitačica.Organizuju izlete,rekreativne,predstave,rođendane u vrtiću i dosta rade sa decom.Za svaku pohvalu,divni ste i samo tako nastavite!

Odgovori

Bez problema su mi maltene odgajili dete,uz mnogo paznje i ljubavi. Spremno je za skolu. Svaka preporuka za Lopticu

Odgovori

Drage mame,
Vrtic Loptica je pravo mesto za vasu decu. Oba sina su mi isla u ovaj vrtic,jedan od 13 meseci, drugi od 11 meseci pa do skole!!! Vaspitacice su divne,edukativan rad sa decom je prozet ljubavlju i paznjom. Iz Loptice moja dva sina su izasla kao divni drugari, emotivno zreli, puni samopuzdanja, znanja, i divnih secanja igre i zabave.Ovaj vrtic nije mesto gde MORATE da ostavite decu, ovo je mesto gde vasa deca odrastaju,uce,i uzivaju dok mi radimo.

Odgovori

Ne znam sta reci, osim sve naj naj

Odgovori

Fantastican vrtic na predivnoj lokaciji! Blizu reke I parkova! Strucni I veoma prijatni vaspitaci! Drago mi je da mi dete odrasta u takvom okruzenju! Najiskrenije su za svaku preporuku! Pozdrav :-)

Odgovori

Hvala,tata. Divni ste i vi i vasa lepotica.

Najbolji vrtic na svetu,za uzivanje vasih malisana i bez brige za nase roditelje :)

Odgovori

Hvalaaaa divni stee