PVC i ALU stolarija Winprojekt

PVC i ALU stolarija Winprojekt

Podaci

Rifata Burdževića 10B Kaluđerica , Beograd 063/282 146 http://www.pvcprojekt.rs office@pvcprojekt.rs

O kompaniji

Winprojekt D.O.O – PVC projekt je proizvođač sa dugogodišnjim iskustvom u proizvpdnji PVC stolarije, opremljen kvalitetnim mašinama i izuzetno predusretljivim osobljem.

Uveravamo Vas da ćemo prilikom izrade Vaše stolarije punu pažnju posvetiti svakom i najsitnijem detalju, a montažu stolarije u Vašem prostoru obaviti sa maksimalnom pažnjom i sa puno razumevanja za svaki Vaš zahtev.

Prilikom kupovine PVC STOLARIJE, kao uostalom i kod kupovine većine drugih stvari u životu CENA je jedan od najvažnijih faktora na osnovu kojeg donosimo odluku o kupovnji.

Iako je CENA PVC STOLARIJE vrlo važan faktor ona ne sme da bude i presudan faktor. Veoma je važno da sagledamo sve kvalitete našeg prozora ali i prodavca;da saznamo sve o prozoru ali i o usluzi. Da se ne desi da damo neznatno manje para za PROZOR znatno lošijeg kvaliteta ali isto tako da ne damo puno više novca a da ne dobijemo ništa kvalitetniji prozor ili čak još i lošiji.

Aluminijumska stolarija
U proizvodnji građevinske aluminijumske stolarije koristimo profile grčke firme Alumil i to serije sa prekidom termičkog mosta i tzv. hladne serije.

U gore navedenim sistemima izrađujemo sve vrste građevinske stolarije:
– aluminijumski prozori / sve načine otvaranja /
– aluminijumska vrata / unutrašnja i ulazna /
– aluminijumske klizne stene
– aluminijumska harmonika / accordion /
– aluminijumske pregradne stene i dr.

Komentari

Ostavite odgovor

Jedan komentar

Profesionalna i ljubazna usluga, uz odlican kvalitet stolarije.

Odgovori