Folije za stakla FolijePro

Folije za stakla FolijePro

Podaci

Vodovodska 160 Čukarica , Beograd 063/210 763, 060/650 14 01 https://www.folijehanita.com folijepro@gmail.com
ponutosrečetpetsubned
09:00
16:00
09:00
16:00
09:00
16:00
09:00
16:00
09:00
16:00
10:00
14:00
Ne
Radi

O kompaniji

Folije za stakla FolijePro su samolepljive koje pružaju: izuzetno visoku zaštitu od sunca, toplote i blještavila, UV i IR zračenja, zaštitu privatnosti, ogledalo folije, sigurnosne i bezbednosne folije, antivandal, antiatak, bomb blast, termoizolacione zima/leto, folije za auto stakla, kombinacije istih.

Uvozimo folije poznatog svetskog proizvođača HANITA COATINGS – IZRAEL.
Ugovor o zastupstvu za Srbiju Vam garantuje da uvek dobijate originalni proizvod, sa punom fabričkom garancijom koja iznosi 12 – 15 godina. Garancija podrazumeva da folija neće promeniti boju, da neće doći do samoodlepljivanja i najvažnije, da neće tokom celog perioda izgubiti zaštitna svojstva. Većinu tipova folija imamo stalno na lageru tako da je rok isporuke – odmah.

1. ZAŠTITA OD SUNCA: Ogledalo folije, reflektujuće folije, folije niske refleksije, zima/leto niskoemisione folije, zaštita od blještavila i stvaranja duhova na ekranima kompjutera i smart bordova,
2. UV FILTER: Zaštita robe i nameštaja u izlogu, stanu i jahti od izbledjivanja,
3. ZAŠTITA PRIVATNOSTI: Peskirne Folije: propuštaju svetlost, ne propuštaju poglede, Ogledalo folije: spolja neprozirne, iznutra prozirne
4. ZAŠTITA OD PROVALE I KRHOTINA: Pancir Sigurnosne folije raznih jačina, atestirane, apsolutno prozirne i u kombinaciji sa StopSol folijama,
5. ANTIGRAFITI, ANTIVANDAL, ANTIATAK folije,
6. AUTO FOLIJE: Zatamnjivane, Zaštita od Toplote, UV zračenja, Privatnosti i Bezbednosti.

Folije imaju dupli zaštitni sloj protiv grebanja prilikom pranja i održavanja. Sve folije imaju specifikaciju tehničkih karakteristika koje možete videti na našem sajtu. Tačnost navedenih karakteristika je proveravana i potvrdjena od nadležnih institucija prilikom atestiranja auto folija u Srbiji, Makedoniji i Crnoj Gori.
Pancir Sigurnosne folije su testirane na probijanje, istezanje, eksploziju bombe i vatrootpornost prema svetskim standardima i zadovoljavanje istih ( USA, Germany, Great Britain, Australia…) je precizno specificirano u tabelarnom pregledu Certifikata. Kopije istih posedujemo.
Sve folije za stakla zadovoljavaju standard Evropske unije o zdravstvenoj ispravnosti – REACH, a proizvodni proces ISO 9001, 14001, OHSAS 18001.
Iskusni tim servisera je uvek spreman da izvrši profesionalnu montažu, a mi smo Vam na raspolaganju za sva pitanja, predloge i savete.

Referenc listu, fotografije naših poslova i najčešća pitanja možete videti na našem sajtu.

Komentari

Ostavite odgovor