Zastakljivanje terasa Terasa Lux

Zastakljivanje terasa Terasa Lux

Podaci

Karadjordjeva 69 (ulaz iz Zagrebačke 4) Savski Venac , Beograd 011/328 52 61
063/685 656
http://www.terasalux.rs/ info@terasalux.rs

O kompaniji

Zastakljivanje terasa Terasa Lux Beograd

TERASA LUX je ekskluzivni zastupnik finske kompanije LUMON, svetskog lidera u proizvodnji sistema za zastakljivanje terasa.
Ovakavim načinom zastakljivanja terase omogućava se elegantan način proširivanja životnog prostora i omogućava češće korišćenje terase bez obzira na spoljašnje vremenske uslove.
Stakleni paneli LUMON-ovog terasnog kliznog sistema nisu oivičeni ramovima koji naružuju izgled terase pa i same zgrade. Paneli se izrađuju od jednostrukog kaljenog stakla debljina 8 ili 10 mm i kao takvi se idealno pripoje svakoj fasadi i poboljšavaju spoljašnji izgled zgrade.
LUMON-ov terasni klizni sistem pruža korisniku da u zatvorenom položaju staklenih panela, uživa u komforu svoje terase i to bez obzira na spoljašnje vremenske uslove, dok se u svom otvorenom položaju paneli slože na slobodan zid terase i korisniku pružaju terasu kao da nikada nije ni zastakljena. Ovakav vid zastakljivanja terasa omogućuje odličnu zvučnu izolaciju bez narušavanja vizuelnog efekta, pa je ovo idealan način za zastakljivanje bašti restorana i hotelskih balkona.
TERASA LUX poseduje sertifikat, kojim se garantuje kvalitet staklenih panela koji se ugrađuju u ovakav klizni sistem zastakljivanja, kao i kvalitet same ugradnje, o čemu svedoče brojni zadovoljni klijenti.

Komentari

Ostavite odgovor

2 komentara

Moja terasa je zatvorena sa 4 krilna klizeća prozora još od ranije.Krila/polja/klize po AL-profilu.Da li vi možete da mi zamenite točkiće po kojima klize krila/prtpostavljam da su u pitanju točkići jer vrlo teško klize po profilu/.Ima ih 8kom/4puta 2/Terasa je na 6-spratu od 8-sprata vrlo pristupačno,37 blok.Koliko bi to koštlo.HVALA.

Odgovori

Postovani
Zainteresovan sam za zastakljivanje terase u stanu na 11 spratu od 15. Sistem Lumon tersni klizni sistem mi se dopada pa me interesuje kako, koliko kosta i koliko treba vremena da se to ugradi? Garancija i bezbednos tog ugradjenog stakla – mislim rizik od lomljenja s’obzirom da je to spoljna fasada zgrade.

Pozdrav
Paunic Miladin

Odgovori