Kursna Lista
EUR120.63
USD164.57
CHF12.90
GBP114.89
www.kursevra.com
KalkulatorUnesite iznos u polje valute koju želite da konvertujete
EvropaEUR
SrbijaRSD
AmerikaUSD
SvajcarskaCHF
Velika BritanijaGBP

Zastakljivanje terasa Terasa Lux

Zastakljivanje terasa Terasa Lux

Adresa: Karadjordjeva 69 (ulaz iz Zagrebačke 4)
Grad: Savski Venac, Beograd
Tel: 011/328 52 61, 063/685 656
Fax: 011/328 52 71
Sajt: www.terasalux.rs/
Email: info@terasalux.rs
 Zastakljivanje terasa Terasa Lux Beograd

TERASA LUX je ekskluzivni zastupnik finske kompanije LUMON, svetskog lidera u proizvodnji sistema za zastakljivanje terasa.
Ovakavim načinom zastakljivanja terase omogućava se elegantan način proširivanja životnog prostora i omogućava češće korišćenje terase bez obzira na spoljašnje vremenske uslove.
Stakleni paneli LUMON-ovog terasnog kliznog sistema nisu oivičeni ramovima koji naružuju izgled terase pa i same zgrade. Paneli se izrađuju od jednostrukog kaljenog stakla debljina 8 ili 10 mm i kao takvi se idealno pripoje svakoj fasadi i poboljšavaju spoljašnji izgled zgrade.
LUMON-ov terasni klizni sistem pruža korisniku da u zatvorenom položaju staklenih panela, uživa u komforu svoje terase i to bez obzira na spoljašnje vremenske uslove, dok se u svom otvorenom položaju paneli slože na slobodan zid terase i korisniku pružaju terasu kao da nikada nije ni zastakljena. Ovakav vid zastakljivanja terasa omogućuje odličnu zvučnu izolaciju bez narušavanja vizuelnog efekta, pa je ovo idealan način za zastakljivanje bašti restorana i hotelskih balkona.
TERASA LUX poseduje sertifikat, kojim se garantuje kvalitet staklenih panela koji se ugrađuju u ovakav klizni sistem zastakljivanja, kao i kvalitet same ugradnje, o čemu svedoče brojni zadovoljni klijenti.(obavezno)

(obavezno)

 1. aleksandar savić kaže:

  Moja terasa je zatvorena sa 4 krilna klizeća prozora još od ranije.Krila/polja/klize po AL-profilu.Da li vi možete da mi zamenite točkiće po kojima klize krila/prtpostavljam da su u pitanju točkići jer vrlo teško klize po profilu/.Ima ih 8kom/4puta 2/Terasa je na 6-spratu od 8-sprata vrlo pristupačno,37 blok.Koliko bi to koštlo.HVALA.

 2. Paunic Miladin kaže:

  Postovani
  Zainteresovan sam za zastakljivanje terase u stanu na 11 spratu od 15. Sistem Lumon tersni klizni sistem mi se dopada pa me interesuje kako, koliko kosta i koliko treba vremena da se to ugradi? Garancija i bezbednos tog ugradjenog stakla – mislim rizik od lomljenja s’obzirom da je to spoljna fasada zgrade.

  Pozdrav
  Paunic Miladin