Polovan nameštaj Euroantik

Polovan nameštaj Euroantik

Podaci

Zrenjaninski put 5a Palilula , Beograd 011/331 74 99
065/855 55 84
http://www.euroantikbg.com/ euroantik.bg@gmail.com

O kompaniji

EuroAntik je prvi u Srbiju doneo polovan nameštaj iz Holandije. Prodaja nameštaja EuroAntika profilisana je znalačkim odabirom. Unoseći već godinama u vaše domove šarmantnu rustiku, strogu klasiku, modernu… uvek nameštaj od punog drveta – EuroAntik sledi vanvremene estetske kodekse kojima se čovek današnjice uveliko vraća zamoren hladnim linijama unificiranog savremenog, kao što se vraća remekdelima velikana holandskog slikarstva.

Izbor pravog estete jeste polovan holandski nameštaj zato što je nameštaj od punog drveta rađen da večno traje. I zato što nameštaj od punog drveta ima dušu jer drvo ima dušu, kao i ruka koja ga oblikuje. Zašto stilski nameštaj iz Holandije? „Stil je sâm čovek“! Prodaja stilskog nameštaja iz Holandije u našem salonu predstavlja čin iznad profanog čina prodaje nameštaja: predstavlja priliku za uživanje u univerzalno lepom. Pa ako ne možemo u svoj ambijent uneti platna Rembranta i Vermera, možemo zaviriti u flamanske slike i na njima prepoznati holandski nameštaj uvek i samo od punog drveta, kakav prodaje EuroAntik – polovan, a u izvanrednom stanju.

Prodaja nameštaja u salonu EuroAntika obezbeđena je dugom saradnjom s lojalnim holandskim partnerima, spremnim da udovolje visokim zahtevima izgleda i očuvanosti svake vitrine i komode, garniture, relaks-fotelje, stola, stolica, ormana i škrinja u kojima se čuvaju slatke tajne. Osvetlite pozornicu sopstvenog življenja svetlošću holandskih lampi, lustera! Prošetajte našom izložbom vekovnog evropskog nasleđa! Dotaknite toplinu najboljeg punog drveta od kojeg je nameštaj satkan, bacite pogled na različnost okova, rezbarija, intarzija; utonite u tapacirung meke kože, pliša, vunenog štofa, brokata!

Cene su više nego prihvatljive, prilagođene Vašim mogućnostima; o načinu plaćanja ćemo se dogovoriti. Naša prodaja holandskog polovnog nameštaja podrazumeva i nabavku prema vašim potrebama za dimenzijama, oblicima, stilom, bojom! Željeno će stići pravo iz zemlje cveća! Ako se Vi predomislite, rastaćemo se prijateljski do sledećeg viđenja u našem salonu.

Jer, NAŠ POLOVAN HOLANDSKI NAMEŠTAJ NE OSTAJE BEZ KUPCA!

Komentari

Ostavite odgovor

2 komentara

Poštovani, molim Vas da mi odgovorite koliko košta stolica na slici 8 i okrugli sto.
Pozdrav, Mira

Odgovori

dobar dan,
interesuje me cena i dimenzije komode sa 3 fijoke
pozz

Odgovori