Parketarske usluge Branko

Parketarske usluge Branko

Podaci

Kosovska 7 Surčin , Beograd 069/231 37 38, 065/234 43 00
ponutosrečetpetsubned
07:00
18:00
07:00
18:00
07:00
18:00
07:00
18:00
07:00
18:00
07:00
18:00
07:00
18:00

O kompaniji

Jesenja akcija – 20% popusta na sve usluge

Iako poznatiji kao tzv. „seljački pod“, parket je danas sve korišćeniji u našim domovima. Pre svega jer je izrađen od prirodnih materijala, a zatim i zbog svoje dugotrajnosti, ukoliko je pravilno postavljen i održavan. PARKETARSKE USLUGE „BRANKO“, svojim dugogodišnjim iskustvom, garantuju kvalitet i toplinu koju će Vaš dom steći nakon montiranja parketa.

Specijalisti smo za postavljanje parketa, bilo da se radi o postavljanju primenom lepljenja, kovanja ili njihove kombinacije. Pre našeg dolaska neophodno je obezbediti uslove za njegovo postavljanje. Čvrsta i ravna podloga neophodni su faktor za Vaš udoban hod po novom parketu.  Izlazimo u susret svim zahtevima naših klijenata. Nakon postavljanja parketa, neophodno je da se obavi hoblovanje. Koristeći mašina po svim svetskim standardima, veoma stručno obavljamo brušenje i kompletno poravnanje parketa, i sve to nakon minimum 24h po postavljanju parketa, kako bi se obezbedilo potpuno vezivanje lepka. Po potrebi obavljamo i gitovanje tj. štukovanje parketa, kojom popunjavamo i ona najsitnije rupice na parketu. Nakon toga sledi poliranje parketa.

Završni radovi na parketu podrazumevaju njegovo lakiranje. Radimo sa minimum dva nanošenja kako bi obezbedili potpuno pokrivanje parketa lakom, poštujući proceduru koja se sastoji iz nekoliko faza. Ukoliko želite obnoviti Vaš, dugo godina korišćeni parket, na raspolaganju smo Vam za sve vrste popravki, ali i ripovanja parketa – brze popravke, posebno poželjne pred polaganje završenih obloga.

Funkcionalno, ali i estetski privlačno rešenje je i popularni laminat. Postavlja se na linoleum, daščani pod, stari parket,…bitno je jedino da podloga bude ravna i suva. Pre naše intervencije postavljanja laminata, neophodno je da laminat odložite u prostoriju u kojoj ga želite postaviti, kako bi se prilagodio sobnoj temperaturi. Možete se odlučiti i za sve popularniji tarket – gotovi parket sa dvoslojnom ili troslojnom konstrukcijom i podlogom koja je nauljena, nalakirana i spremna za postavljanje.

Imamo iskustva u postavljanju sokli i prefinito parketa, višeslojnog parketa od probranog drveta i nekoliko podslojeva od jeftinijih vrsta drveta. Cena je nešto viša od klasičnog parketa, ali ono što je specifično je da ovaj parket ne mora da se šmirgla i lakira, i eto uštede na tome.

Stepenište može biti veoma koristan, ali i lep detalj u Vašem domu, ukoliko njegovu izradu poverite profesionalcima, naravno. Za Vas izrađujemo kompletna stepeništa, a po želji montiramo i rukohvate – gelendere.

Dom treba urediti od poda do plafona. Počnite od parketa. Kontaktirajte firmu Parketarske usluge Branko.

Komentari

Ostavite odgovor

2 komentara

29 novembra 19
11430 Umčari
PIB 101953147
MB 07048084
tel 011 8541 213
mob 063 614 840 Saša Milenković

Potrebna nam je ponuda za promenu poda u svečanoj sali škole urađenog vinaz pločicama. Škola ima neka donirana sredstva od sponzora. Direktorka misli da bi parket bio dobre rešenje. Sala se sastoji od tri platoa. Srednji plato je neži za dva stepenika(mermerna) Površina prostorije je 180 m2 dimenja 10m x 18m. Molio bih vas da mi pošaljete obe ponude. Za parket sa ugradnjom (kljuć u ruke). Parket bi trebao da bude hrast u drugoj klasi.

Odgovori

Interesuje me dal prodajete isto parket ili samo ugradjujete?
A ako ne prodajete parket,interesuje me cena za 67m2 parket od 8mm,kolika je ugradnja?
Koliko naplacujete po m2?

Odgovori