PVC stolarija Profil

PVC stolarija Profil

Podaci

Jurija Gagarina 127 Novi Beograd , Beograd 063/227 748, 065/210 72 46 pecaalaska@gmail.com

O kompaniji

Obezbedite svoj dom od kiše, vetra, sunca i neželjenih pogleda! Mi smo firma PVC stolarija Profil, i znamo kako da Vam u tome pomognemo.

Osnovna delatnost naše firme je proizvodnja i ugradnja vrata i prozora po cenama, za koje mnogi tvrde da su najniže u Beogradu. Sa velikim zadovoljstvom možemo Vam ponuditi širok asortiman proizvoda PVC stolarije, koji već duži niz godina izrađujemo, koristeći najsavremeniju tehnologiju i kvalitetne sirovine. Opravdali smo poverenje velikog broja naših klijenata, koji nas sa zadovoljstvom preporučuju svojim prijateljima.

PVC stolarija sve je popularnija kod nas, i nameće se kao izuzetno postojana na sve vremenske prilike i neprilike. Materijal PVC tj. polivinil hlorid izrađuje se od prirodnih sirovina – nafte i soli. Kako u njegov sastav, preko soli, ulaze i atomi hlora, PVC stolarija ima visoku tačku topljenja u slučaju požara. Pored toga, PVC prozori i vrata izuzetni su toplotni i zvučni izolatori, i omogućiće Vam brojne uštede, kako u letnjim tako i u zimskim mesecima.

Ukoliko u letnjim mesecima želite provetriti svoj stambeni ili poslovni prostor, ugradnjom naših visokofunkcionalnih komarnika, sprečićete najezdu insekata, ali i prašine i polena u Vaš dom. U ponudi su dve vrste komarnika: rolo komarnici, za vrata i prozore koji se često otvaraju, i fiksni komarnici, koji se montiraju na sam prozorski okvir, i odatle se ne pomeraju.

Prelepi pogled sa terase prava je šteta prekrivati pregradnim zidovima i ogradama. Idealno rešenje u tom slučaju je – zastakljivanje terasa. Bez obzira na atmosferske uslove, naši majstori sa višegodišnjim iskustvom, izradiće nacrt baš po meri Vaše terase, i u skladu sa Vašim zahtevima, predložiti rešenje koje će biti funkcionalno al i i estetski prihvatljivo. Pored prelepog pogleda, zastakljivanje terase omogućava Vam zaštitu od ptica na terasi, kiše i snega, ali i nesavesnih komšija sa gornjeg sprata.

Čak i ukoliko nemate terasu, zaštita od spoljnih uticaja i dalje će Vam biti potrebna. Obezbedićemo je ugradnjom roletni, spoljašnjih ili unutrašnjih. Izbor je na Vama. Proizvode se u različitim bojama i modelima, tako da su estetski veoma privlačne. Pored toga, odlična su zaštita od svetlosti i buke.

Pozovite nas i razrešićemo sve Vaše nedoumice, izlaskom na teren u najkraćem roku i izradom PVC stolarije baš po Vašoj želji i meri.

Komentari

Ostavite odgovor

Jedan komentar

Postovani,
Zanima me da li pravite vrata koja stite ulazna vrata (u pitanju je vikend kuca na planini pa kao zastita od snega i ostalih padavina), ona koja vec imamo su stara pa bih da napravimo nova,drvena. Stara su napravljena od lamperije. Br tel 064/293 50 23, mail mi trenutno nije u funkciji. Pozdrav

Odgovori