Roletne, stolarija i venecijaneri Dodž

Roletne, stolarija i venecijaneri Dodž

Podaci

Kralja Petra I 52 Stara Pazova 022/310 415
069/192 15 74
dodz.doo@gmail.com

O kompaniji

Preduzeće DODŽ d.o.o. posluje od 1997 god. u Staroj Pazovi, i to proizvodnjom prodajom i ugradnjom venecijanera, trakastih zavesa, roletni, harmonika vrata, komarnika. Proizvodnjom i montažom PVC i AL stolarije bavimo se veoma uspešno od 2008 god.

Ukratko Vam predstavljamo neke od naših proizvoda

-PVC i AL stolarija daje odličnu toplotnu i zvučnu izolaciju,veoma je laka za održavanje
Radimo sa profilima firmi: ALPHACAN 5 komora, Italija ( 10godina garancije na profil ) i SALAMANDER 5 komora, Nemačka (10 godina garancije na profil )
– Uz standardnu opremu dobijate ROTO OKOV (AUSTRIJA), NISKOEMISIONO STAKLO ( 5 godina garancije )
– Besplatan dolazak radi konsultacije i merenja, vađenje stare stolarije, vrhunska montaža.

– AL ROLETNE punjene poliuretanom daju vrhunsku zaštitu od sunca, kiše, snega, buke, provale.
Radimo sa al ekstrudiranim dvodelnim zaobljenim kutijama,al vođicama sa četkicom. Postoje još neke kombinacije po dogovoru.
– PVC ROLETNE standardne proizvodnje.

– VENECIJANERI su praktično rešenje za svačiji dom. Štiti od sunca i neželjenih pogleda, usmerava svetlost po vašoj želji okretanjem palice, izrađujemo ih u 20-30 različitih boja.

– TRAKASTE ZAVESE idealna zaštita od sunca i neželjenih pogleda za Vaš lokal i kuću. Veoma lake za rukovanje pomoću kanapa za povlačenje i kanapa sa kukicama za okretanje. Lake za montažu i održavanje. Izrađuju se u 20-30 različitih boja.

– KOMARNICI -AL ROLO- veoma praktični zbog mogućnosti podizanja, tako da Vam prozor ostaje funkcionalan kao i da nemate ništa na prozoru. Vrhunska zaštita od insekata i gmizavaca.
– KOMARNICI -PVC FIKSNI -za postavljane ove vrste komarnika mora da postoje određeni uslovi, veoma dobra zaštita od insekata i gmizavaca.

– HARMONIKA VRATA su najbolje rešenje za sve vrste pregrada. Izrađena su od pvc-a, radimo jednodelna i dvodelna, preporučujemo ih sa al pragom. Postoje u više raznih dezena i sigurni smo da ćete naći neki za Vaš dom.

Komentari

Ostavite odgovor

2 komentara

koliko kostaju najjeftinije roletne, sa ramom i vodjicama?

Odgovori

molim vas da li imate potrebu za spiralama od patentirane zice 1.2 ili 1.3 mm odredene duzine
ako imate potrebu stojimo vam na raspolaganju
dragan itelcom itc nova pazova 02232506 063567209

Odgovori