Beauty centar Deja

Beauty centar Deja

Podaci

Miloja Zakića Prilaz 2 10, lok.1 Čukarica , Beograd 011/238 15 09
065/273 72 22
http://www.beautycentardeja.com lazarevicdesanka@ikomline.net

O kompaniji

U prijatnom ambijentu Beauty Centra Deja priuštićemo Vam kompletnu uslugu u cilju očuvanja Vaše lepote.
Nudimo Vam: pedikir, manikir, depilacije, masaže, profesionalno šminkanje, solarijum i kompletnu frizersku uslugu.

• Urasli nokti Filmski grad,
• Frizerski salon Vidikovac,
• Kozmetički salon Žarkovo.

Manikir
Piling ruku, obrada zanoktica i lakiranje noktiju. Koristimo visokoprofesionalne i kvalitetne O.P.I. lakove. Izlivanje i ojačavanje prirodnih noktiju radimo sa najpoznatijim, visokokvalitetnim PROFESSIONALILS gelovima.

Pedikir
Estetski pedikir podrazumeva kompletno odstranjivanje orožalog sloja, obradu zanoktica, masažu i lakiranje noktiju.
Medicinski pedikir podrazumeva saniranje uraslog nokta, ablaciju: clavusa (kurje oko, žuljevi), plantarne veruke (virusne bradavice). Vrši se od strane medicinski-stručnog osoblja, laserom, u lokalnoj anesteziji.

Depilacije
Radimo sve vrste depilacija hladnim i toplim voskom poznatog brenda DEPILEVE. Poštujemo visoke standarde higijene i vosak se jednokratno upotrebljava!

Masaže
U prijatnom ambijentu uz aromu eteričnih ulja i ambijentalnu muziku nudimo Vam energetske, relaks, akumpresurne, globwell, kraljevsku (sa četri ruke), limfnu drenažu, kao i anticelulit masaže (preparatima koji sadrže kofein i thiomucasae). U cilju postizanja maksimalnih rezultata anticelulit masažama, savetujemo Vam seriju od 10 tretmana u trajanju od po sat vremena.

Profesionalno šminkanje
Za sve specijalne prilike kada želite da izgledate posebno, profesionalno šminkanje, šminkom poznatih brendova: PUPA, MAX FACTOR, REVLON, L‘OREAL, INGLOT…

Solarijum
Nudimo Vam sunčanje u profesionalnom TURBO POWER MEGA SUN solarijumu. U cilju zaštite Vaše kože pre ili posle sunčanja, kao i u cilju bržeg postizanja bronzane boje, na raspolaganju Vam je i široka lepeza zaštitnih krema ……

Frizerske usluge
Za dame i muškarce, nudimo Vam kompletnu frizersku uslugu. Koristimo preparate svetski poznatih brendova MATRIX i NOUVELLE. Osnovna prednost NOUVELLE farbi za kosu je maksimalno pokrivanje sedih, prirodni tonovi i visok sjaj bojene kose.
Za regeneraciju dlake preporučujemo Vam tretman keratinom, za koji garantujemo, da će Vam sto- postotno oporaviti oštećenu kosu!

Biće nam drago da se javite i posetite nas, jer Vaše zadovoljstvo je naš jedini cilj. Otvoreni smo za uspešnu i dugotrajnu saradnju na obostrano zadovoljstvo. Iznesite svoje predloge i želje (za Vas, za Vaše voljene, za Vaše zaposlene….), a mi ćemo naći optimalno rešenje.

Komentari

Ostavite odgovor