Studio lepote 7th Sky

Studio lepote 7th Sky

Podaci

Vojvode Stepe 343/7 Voždovac , Beograd 061/260 09 56 http://www.facebook.com/BC7thSky loloobeauty@gmail.com

O kompaniji

Studio lepote 7th Sky – Kako biste što duže ostali mladoliki i lepi, odaberite neki od dobro poznatih tretmana u našem studiju:

ESTETSKI TRETMANI PODMLAĐIVANJA – Za Vaš prelep izgled i dugovečnu mladolikost, pobrinućemo se mi, primenom nekih od dobro poznatih anti age tretmana, za koje se Vi odlučite. Kao prva linija odbrane u borbi protiv prvih znakova starenja pojavljuje se botoks. Ubrizgava se u kožu i služi kao blokator nervnih signala iz mozga koji tada ne stižu do mišića i ne dozvoljavaju im da se pomeraju i uzrokuju bore. Za predeo oko usana posebno preporučujemo tretmane hijaluron filerima u obliku gela, ili čak za još bolji rezultati, filere biopolimera. Ubrizgajte koktele mladosti u problematičnu zonu kože na telu, pomoću mezoterapije. Svi ovi tretmani potpuno su bezbolni!

TRETMANI OZDRAVLJENJA – Kako bismo Vam što bolje približili čudesnu moć prirode da zaleči gotovo sve bolesti, u našem studiu već uspešno primenjujemo tretmane apiterapije. Osetite sve lekovite moći pčelinjih proizvoda: cvetnog praha, meda, mleča, voska, pa i pčelinjeg otrova. Prilikom podvrgavanja ovom tretmanu obavezno je ispitivanje osetljivosti, primenom malih doza, i u slučaju alergijske reakcije na neki od pčelinjih proizvoda, tretman se prekida, jer nama je Vaše zdravlje na prvom mestu!
Preporučujemo još jednu od popularnih metoda alternativne medicine, refleksoterapiju, koja se može vršiti bez opasnosti od kontraindikacija, i sprovodi se masažom akupunkturnih tačaka na stopalima, pomoću kristala, gde se vrši pritisak na te tačke, i postiže bolja prokrvljenost, odnosno protok energije.

MASAŽE – Za opuštanje od stresne svakodnevice, toplo Vam preporučujemo posetu studiu, gde će Vas dočekati naši stručni maseri, sa iskustvom u oblasti primene uvežbanih pokreta na umorne mišiće leđa i vrata. Aromatične note ulja za masažu, opustiće Vas do te mere, da ćete skoro i zaspati.
Ukoliko želite da počnete sa pripremama za kratke suknjice i pantalonice, najveću pomoć u tome pružiće Vam naš anti-celulit program, koji sa zadovoljstvom preporučuju mnoge korisnice, a i poneki korisnik.

KOZMETIČKE USLUGE – Tu smo i za sve one svakodnevne rituale lepote, nakon kojih se svaka dama oseti preporođeno. Svratite do nas ukoliko se želite rešiti neželjenih dlačica depilacijom. Na raspolaganju smo i za usluge profesionalnog šminkanja, kao i za usluge manikira i sve popularnije, trajne šminke na obrvama. Nikada više nećete morati da brinete o tome da li su Vam obrve izjednačene!

AKCIJE
– 5 tretmana mezoterapije tela za mršavljenje i skidanje celulita, zatezanje kože novim mezoskin aparatom kofeinom i l-carnitinom 1500din
– mezoterapija lica hijaluronom 1300din
– mezobotox 1500din umesto 4000din (profesionalni tretman, jedinstveni trenutni efekat za brze rezultate popravljanja strukture kože i lica, vrata i dekoltea)
O aparatu: Novi aparat za mezoporaciju koji ima mogućnost unosa seruma i do 99% na dubini od 1cm i do 65% na dubini od 6cm uz istovremenu stimulaciju mišića. Fenomen elektroporacije je indukovan dejstvom specifičnih električnih impulsa na ćelijsku membranu, tako da generišu vodene kanale, kroz koje se unose aktivne supstance. Efekti su više nego odlični: podmlađivanje, uklanjanje i smanjivanje bora, smanjenje obima, skidanje celulita, mezobotox, zatezanje kože i lifting, otklanjanje pojačane pigmentacije.
– depilacija hladnim voskom ruke noge plitke prepone + nausnice po želji 770din
– ojačavanje noktiju gelom ili gelom u boji ili gel lakom 600din
– energetska relax masaža – masaža za regeneraciju celog organizma i povećanje energije 45 min 700din
– masaža lica sa pilingom ili hidrantnom ili antiage maskom 450din
– higijenski tretman lica vrhunskom Purity kozmetikom 1000din
O kozmetici: Purity kozmetika – najnovija i najsavremenija kozmetika, nanotehnološki proizvedena za profesionalnu salonsku, ali i ličnu upotrebu, prvi put u Srbiji. Siguran put do zdravlja i lepote Vašeg lica.

Poštovani, ovom prilikom želimo da Vas pozovemo na workshop iz Sculpturing i verto masaže koji če se po prvi put održati u Srbiji, Beogradu 8/9/10 2016. Po završetku workshopa polaznici će biti u potpunosti obučeni za novu vrstu masaže koja:
– lokalno i generalno smanjuje nivo masti u organizmu (podstice mrsavljenje),
– regeneriše kožu,
– povećava mišićni tonus,
– zateže i omekšava kožu (anticelulit program),
– podiže i formira određenu grupu mišića (oblikovanje zadnjice),
– ojačavanje mišića na određenim delovima tela,
– detoksikacija celog organizma,
– otklanja klimakterične simtome.
Učesnicima će biti dodeljeni posebni serifikati na kraju workshopa.
Cena workshopa iznosi 170 eura.
Trenutno se odvija 207 workshopa u 27 zemalja. Preko 3000 masera uspešno koristi ovu tehniku u svom radu. Metod Sculturing masaže(patent 2210350) je stvoren i testiran na istraživackom institutu u Sankt Petersburgu od strane Andery Grebenikova.
Tretmani su apsolutno bezbolni.
Efektivnost metode je zasnovana na naučnom istraživanju.
Workshop je namenjen maserima, estetičarima, kozmetičarima, fizioterapeutima, doktorima, trenerima…
Kontakt telefon 061/2600-956.
Više informacija o ovome možete naći na http://www.sculptmassage.com/ Lep pozdrav od Sculpturing massage tima:) info@sculptmassage.com

Komentari

Ostavite odgovor

7 komentara

Zelim da pohvalim putiry kozmetiku,i da kazem da sam jako zadovoljna.❤

Odgovori

Sjajni tretmani lica! Prezadovoljna i zahvalna :)

Odgovori

Mesoterapija za mladju lavicu. Pun pogodak …

Odgovori

Budite lepi…
Budite negovani…
Budite zadovoljni sobom…

Kada poželite vreme samo za sebe, kratki predah za dušu i telo i priliku da sakupite novu snagu, u ovom salonu vas čeka oaza mira i lepote. Na jednom mestu možete da uživate u svemu što vam je potrebno da dobro izgledate i da se dobro osećate.

Odgovori

kvalitetna usluga u prelepoj atmosferi. toplo preporucujem! :)

Odgovori

Vrhunska usluga, prijatan ambijent, efekat vidljiv posle prvog tretmana … Samo napred, sjajno.

Odgovori

Drage moje,

toplo preporucujem boravak u ovom salonu.
Kad prvi put udjete u njega, toplina, sarm, strucnost osoblja, vrhunska kozmetika, vracace Vas iznova, i iznova…..

Malo je stvari koje Vam izmame osmeh, radost, prijatnost, zadovoljstvo…..

A to cete sve doziveti boravkom u ovom prelepom salonu…..

Odgovori