Plesna škola Milonguero

Plesna škola Milonguero

Podaci

Kraljice Marije 16 (Mašinski fakultet) Palilula , Beograd 063/372 171, 064/157 77 42 http://www.plesnaskolabeograd.rs milonguero.dragan@gmail.com

O kompaniji

NOVO – Upoznavanje kroz ples
Samim tim što smo mi prvi u Srbiji, znači da smo i prvi u Beogradu pokrenuli upoznavanje kroz ples, jer je za tim potreba već nekoliko godina.
Naime, neki plesni kandidati više vole da upoznaju nove ljude plešući, nego što ih sam plesni korak interesuje. Zato im izlazimo u susret i organizujemo prvi ovakav termin za upoznavanje kroz ples, a to je četvrtak, 12.03.2015, u 21h, na Mašinskom fakultetu.
Za sve informacije, pozovite 063/372 171, 064/157 77 42.

Zasto učimo da plešemo?
Ples je veština koja se uči i vredi za ceo život. U društvu ste omiljeni jer plesom zabavljate i sebe i druge. Ples je idealan za večernje izlaske, u gradu, na moru ili na planini. Parovi stoje u plesnom stavu jako blizu dok plešu, tako da se navikavamo na prisutnost osobe suprotnog pola, i na sve ono nezamenjivo što ta prisnost donosi sa sobom, esencijalno važno za život.
Ples podstiče druženje i sticanje najboljih drugova i prijatelja kroz časove plesa, takmičenja, zabavno-plesne večeri, izbegavajući ulicu. Plesom: skidamo kilograme, zatežemo telo, postajemo vitkiji, psihofizički smo spremniji, samopouzdaniji, motivisaniji za svakodnevne obaveze, sportski se osećamo, vedrije razmišljamo, u boljoj smo formi.
Ples je zasigurno najplemenitija ljudska aktivnost, i treća pismenost (a po nekim autorima druga).
Čas počinje zagrevanjem: vratnih mišića, mišića ruku, leđa, mišića nogu (butnih, zadnje i prednje lože, listova) uz razgibavanje zglobova šake, ruku, kukova, kolena, skočnih i ostalih zglobova.
Nakon toga pokaže se novi korak (početnicima), a jačoj grupi cela koreografija i uvežbava do kraja. Dok plešemo vežbamo sve mišiće a najviše treniramo mišiće nogu (listovi i butine), i leđne mišiće forsirajući ispravljenu kičmu.
Dokazano je istraživanjem da se plesom gubi oko 15 cal za 2 minuta, a za 1 čas plesa gubite preko 400 calorija.

Diplomirani koreograf za standardne i latinoameričke plesove Dragan Pejić , 063-372-171.
Treći u državi i deveti u Evropi 2002 god, u Argentinskom Tangu, sa licencom više od 8 godina.
Tvorac sofisticirane metode učenja Tanga, trener i jedan od osnivača plesnog kluba Milonguero.

Pogledajte naše fotografije:
– Tango Argentino-slobodan stil (slika 1 i 2);
– Žikina Šarenica-škola plesa preko RTS-a -dvomesečni kurs plesa u Žikinoj Šarenici (slika 3, 4 i 5);
– Na slikama 6 i 7 nastup trenerskog tandema Dragana Pejića i Biljane Koprivice – Dom Vojske, desetgodišnjica plesnih večeri
– Slika 8 je takmičenje u plesu, trenerski tandem Dragan Pejić i Marija Kojić
– Slika 9 je prvak Evrope Bartulović Josip i Biljana Koprivica održali su dva seminara argetninskog tanga na Mašinskom fakultetu za potrebe kluba;
– Slika 10 Latino ples – slobodan stil
– slika 11 – Tango argentino-sa časa tanga
– slika 12 – Upoznavanje kroz ples-oglasna tabla u našoj sali sa pozivom na upoznavanje.

U plesnom klubu „Milonguero“ na Mašinskom fakultetu, u parket sali sa ogledalima, održavaju se 3 nezavisna kursa koja vode dva instruktora:
1. Tango Argentino (po sofisticiranoj simultanoj step by metodi)
2. Salsa
3. Latino standard mix (engleski i bečki Valcer, tango, fokstrot, kvikstep, sloufoks, samba, rumba, ca ca ca, jive, paso doble, ron en rol, kizomba, narodna kola i drugi plesovi-njih oko 35). Nakon završenog tromesečnog, polaže se za diplomu škole plesa.

Pored navedenih aktivnosti, glavni instruktor Dragan Pejić drži i PRIVATNE ČASOVE, kako u sali, tako i dolazi po pozivu na Vašu adresu kada želite da brzo i efikasno naučite plesne korake po želji, da zablistate na Vašoj svadbi (ako ste mladenci) ili nekoj drugoj svečanosti.
U prilici smo da ponudimo posebno koncipirane privatne časove po dogovoru tzv.VIP, za one koji vole da uče pojedinačno ples, a ne u grupi.

PRVI MESEC BESPLATNO!
MESEČNA CENA ZA ŠKOLARCE I STUDENTE JE 998 DINARA, ZA REDOVNE PLATIŠE!!!

Jedini smo plesni klub koji nudi PROMO-EDU-GRATIS časove utorkom i četvrtkom, od 18 do 19 sati BESPLATNO ZA SVE, bez obaveze da pohađaju školu plesa.

Komentari

Ostavite odgovor

3 komentara

skola je super. veselo,pozitivno. Dragan sa ogromnim entuzijazmom radi. Sve preporuke

Odgovori

Odlicna plesna skola.Preporucujem je svim ljubiteljima latino,standardnih plesova,tanga itd.Prijatna atmosfera,ozbiljan pristup i visoko kfalifikovan profesor.Sve pohvale.

Odgovori

Mozete li mi reci kada upisujete nove clanove za pocetni nivo?

Odgovori