Ribarnica Moby Dick – Mita

Ribarnica Moby Dick – Mita

Podaci

Save Mrkalja, lok. 19 (pijaca Borča) Borča , Beograd 011/332 03 09
064/506 15 61

O kompaniji

Ribarnica Moby Dick – Mita

Svakodnevna, raznovrsna ponuda morske i rečne ribe za svačiji džep i sva godišnja doba. Svakog dana sveža, pržena riba.

Posetite nas ili poručite telefonom!

Komentari

Ostavite odgovor

5 komentara

Ne volim da postavljam negativne komentare, ali nažalost riba kupljena u ovoj ribarnica su bačene pate. Riba smrdi da mulj a prodaju je kao svežu. Apsolutno ne jestiva!Ukus je kao da ste uzeli mulj da jedete. Starija gospođa koja radi je non stop na telefonu i jako je ne ljubazna sa musterijama. Dafinitivno a zaobići.

Odgovori

Mali,porodični riblji restoran u komšiluku,prijatnog ambijenta…Na mene je ostavio baš pozitivni utisak,riblja čorba je odlična,a posebno lignje preporučujem svima da probaju,kao i girice.Ružna konobarica verovatno više ne radi,jer nije tamo,možda su negativne kritike urodile plodom.Toplo preporučujem svima koji vole riblje specijaliteta da obavezno svrate i probaju.

Odgovori

Nije bilo lose u pocetku. prestao sam da dolazim jer je osoblje sve starije i neprofesionalnije onako moze da sluzi i moja baba. Neozbiljno bez uniformi ,nepoznavanja ugostiteljskog posla, pristupa musterijama, kuvar u kecelji sedi u restoranu i pusi, konobarica nezna da sluzi ni pice a kamoli hranu ubada prste u jelo ,nerazume se u vrstu hranekoju sluzi i restoran izgleda daje znacaj samo licnim prijateljima .Kritika je pozitivna da bi poradili na usavrsavanju jer tako nesto treba a ja nemogu da dovedem ozbiljne poslovne ljude ma koliko im je corba prelepa i riba super ali nestrucno aranzirana a jos nestrucnije usluzena. Potrudite se da malo i napredujete, posavetujte se sa nekim strucnijim moj savet i bez ljutnje Pozdrav i rad samo rad i strucnost to se sada ceni i prepoznaje nema vise rupa sa zaposljavanjem ekonomista ,fizikalaca, i ljudi koji svako misli da moze da radi sve.

Odgovori

Do skoro sam i odlazio povremeno ali od kad poce da radi ona ruzna konobarica i smotana samo cu za nedaj Boze odlaziti. Mesto da porade nesto u boljem smislu oni ga zabrljase. Bolji je bio i onaj covek bar je bio ljubazniji i bar se nesto razume a ova je duduk majko moja. Bez komentara dalje.

Odgovori

Prelepo uredjeno, divno zamisljeno, hvali pozitivnija atmosfera. Osoblje ljubazno ali ne efikasno na poslovnom nivou sto ce se ndam popraviti. Hvala vam za ovako nesto sto je bilo potrebno Borci i srecno samo napred. Steta sto se neradi nedeljom. Puno srece i samo napred . <3

Odgovori