Vila Cortina

Vila Cortina
od 25€

Podaci

Erska 135 Naselje Đurkovac , Zlatibor 063/490 370, 064/190 07 62 http://www.vilacortinazlatibor.com vilacortina@gmail.com

O kompaniji

Vila Cortina je smeštena u mirnom, prelepom delu Zlatibora. U ponudi ima dva komforna apartmana. U neposrednoj blizini nalaze se tri restorana domaće i internacionalne kuhinje, otvoreni bazen sa slanom vodom, kao i prehrambena prodavnica.

APARTMAN 1
Apartman u svom sastavu ima 2 spavaće sobe sa 2 bračna kreveta, potpuno opremljenu kuhinju sa trpezarijom, kupatilo i terasu. Apartman je pokriven signalom bežičnog (WiFi) interneta, u jednoj od soba nalazi se LCD TV sa kablovskom televizijom. Može ugostiti do 4 osobe.

APARTMAN 2
Apartman u svom sastavu ima jednu spavaću sobu sa bračnim krevetom, veliku dnevnu sobu sa 2 ležaja, potpuno opremljenu kuhinju sa trpezarijom, kupatilo i terasu. Pokriven je signalom bežičnog (WiFi) interneta, u dnevnoj sobi se nalazi LCD TV sa kablovskom televizijom. Može ugostiti do 4 osobe.

Komentari

Ostavite odgovor

13 komentara

Poštovani,

interesuje me najam vašeg apartmana sa dve spavaće sobe za četiri odrasle osobe u periodu od 30.12.-2.1. Da li imate slobodno i koja bi bila cena za te tri noci?

Hvala unaprijed!

Odgovori

Poštovani interesuje me najam vašeg apartmana sa dve spavaće sobe za četiri odrasle osobe uperiodu od 20.08.2016. Da li imate slobodno i koja bi bila cena za 7 noći.
Hvala.

Odgovori

Poštovana, U periodu koji vas interesuje imamo slobodan apartman 1 a cena za 7 noćenja za 4 osobe iznosi 245 evra ukupno. Za rezervaciju mi pošaljite lične podatke i kontakt telefon na mejl vilacortina@gmail.com ili me kontaktirajte putem telefona na 063 490 370 a ja ću vam proslediti instrukcije za uplatu avansa.
Pozdrav sa Zlatibora
Aleksandar

Poštovani, da li imate slobodan apartman od 02.06-05.06 za četiri osobe i koja je cijena? Hvala

Odgovori

Poštovana,
U periodu koji vas interesuje imamo slobodan apartman 1 a cena za 3 noćenja za 4 osobe iznosi 90 evra ukupno. Za rezervaciju mi pošaljite lične podatke i kontakt telefon na mejl vilacortina@gmail.com ili me kontaktirajte putem telefona na 063 490 370
Pozdrav sa Zlatibora

Postovani, da li imate smjestaj od 15.01.-18.01. za 8 osoba. Kolika bi bila cijena za ta tri nocenja? Ukoliko nemate bio bih vam zahvalan da mi preporucite solidan smjestaj u vecem apartmanu ili vikendici dostupan ski stazama. Pozdrav iz Sarajeva..

Odgovori

Postovani,
da li imate slobodan apartman sa dve odvojene spavace sobe i dnevnim boravkom,kao i grejanjem u periodu od 08.-17-.01.2016 godine i koja je cena?

Odgovori

Da li je slobodno u periodu od31.12-10.01.16 za porodicu sa troje djece I koja je
ukupna cijena. Pozdrav od Zorana

Odgovori

Postovani,

Da li su slobodni apartmani od 13.do 17.08 ( 4 nocenja ) za dvije porodice ( 2 + 2 I 2 + 1 ). Kolika bi bila cijena, kao I koji je nacin rezervacije ? Da li ima dvoriste ispred apartmana koja se moze koristiti…parking?

Hvala

Srdacan pozdrav

Odgovori

Poštovani,
U periodu koji vas interesuje nemamo slobodnih apartmana, tek od 22.avgusta imamo jedan slobodan apartman. Kuća ima veliko dvorište sa stolom i klupama koje možete koristiti i naravno parking.

Postovani da li ima slobodnih termina u septembru, koja je cena apartmana, za bracni par sa detetom od 2 godine?

Odgovori

Poštovana,
U septembru imamo još slobodnih apartmana a cena za tri osobe u vansezoni ide od 20 do 30 evra po noćenju u zavisnosti od dužine boravka pa bi za boravak od 10 i više noćenja cena bila 20, za 5 i više 25 a za manje od 5 bila bi 30 evra po noćenju. Za rezervaciju mi pošaljite lične podatke i kontakt telefon na mejl vilacortina@gmail.com ili me kontaktirajte putem telefona na 063 490 370
Pozdrav sa Zlatibora
Aleksandar

Apartmani su novi, moderni, funkcionalno – za svaku pohvalu. Preporučujem :)

Odgovori