Apartman Budni Spokoj

Apartman Budni Spokoj
od 30€

Podaci

Miladina Pećinara BB Naselje Jezero , Zlatibor 064/460 39 36 http://www.zlatiborbudnispokoj.com miroslav.uzice87@gmail.com

O kompaniji

Na samo nekoliko sati vožnje, stići ćete do prave oaze mira i netaknute prirode. Dobrodošli na Zlatibor, dobrodošli u apartman Budni Spokoj!

O NAMA I NAŠOJ LOKACIJI
Radi lakše orijentacije, mi se nalazimo preko puta hotela Mona. Geografski položaj subalpske klime nam omogućava da svim našim gostima obezbedimo osećaj boravka na nekoj od renomiranih evropskih destinacija, prepunih čistog vazduha i nezagađene okoline. Na svega 200m od apartmana, nalazi se prelepo Zlatiborsko jezero, biser Zlatiborskog kraja.

Profesionalni odnos, prožet domaćinskom atmosferom, kroz godine nas je izgradio u destinaciju kojoj se svi gosti rado vraćaju, i po završetku odmora, ujedno rezervišu smeštaj već za narednu sezonu. Nećete pogrešiti, u koje god godišnje doba da nas posetite!

O APARTMANU
Apartman je površine 40m2, i pruža visoku udobnost mladim parovima, ali i osobama koje dolaze sa decom. Izuzetno vodimo računa o higijeni, pa se tako sva posteljina i peškiri redovno menjaju. Za trenutke odmora, na raspolaganju su Vam kablovka TV, centralno grejanje. Kvalitetan boravak obezbeđen je i kompletno opremljenom kuhinjom i kupatilom, a pogled sa terase posebno će Vas oduševiti!

Gostima, koji dolaze sopstvenim prevozom, obezbeđen je prostrani parking. Posebno će Vas obradovati činjenica da je omogućen i boravak kućnih ljubimaca u samom objektu. Konačno ćete zajedno sa svojim psom ili mačkom moći da prošetate Zlatiborskim stazama, i uživate u svežem vazduhu ovog klimatskog lečilišta.

Zbog velike zainteresovanosti, potrebno je da ranije najavite svoj dolazak, kako bi Vas dočekao apartman, spreman za Vaš boravak.

Dobrodošli!

Komentari

Ostavite odgovor

4 komentara

Da li vam je slobodan apartman u periodu od 28,29.01-06.02.2017. i koja je cena?.Pozdrav!

Odgovori

Koliko kosta 5 dana od 31 decembra za dve osobe, i ako bih mogao da rezervisem unapred

Odgovori

Trazim smestaj za dve osobe,jedna starija,u period 21.-31.08
kolika je cena?
s postovanjem,Natasa

Odgovori

Postovanje Natasa
Imamo slobodan termin u tom periodu. Cena je 25 eura po noci
Pozdrav