Apartman Bubica

Apartman Bubica
od 37€

Podaci

Ulica Breza BB Naselje Đurkovac , Zlatibor 060/558 54 91 http://www.apartmanbubica.rs salemaric64@gmail.com

O kompaniji

Apartman Bubica je ušuškan u četinarskom okruženju i tišini, i nudi Vam mogućnost izuzetnog odmora, a kasnije svakako i odbrojavanje dana do ponovnog susreta.

Apartman Bubica se nalazi u objektu, izgrađenom u planinskom stilu, a koji je okružen zelenilom – travnjakom i mnoštvom četinarskog drveća, koji obezbeđuju maksimalno uživanje za sve generacije, naročito tokom letnjih dana. Iza zgrade se nalazi ozidan roštilj sa letnjikovcem uz koji će prolećna i letnja druženja biti pravo uživanje. Popločan parking, noću osvetljen, pristupačan je samo za goste apartmana Bubica.

Po ulasku u apartman sa leve strane se nalazi svetla spavaća soba, u modernom, planinskom stilu, sa francuskim ležajem, američkim plakarom i kablovskim LCD TV.
Nasuprot spavaće sobe je kupatilo sa tuš kabinom i WC.

Pravo, hodnikom, je dnevni boravak sa trpezarijom i kuhinjom, moderno opremljenom sa svim pratećim sadržajima. Dnevni boravak odiše toplinom koju daje skriveno ambijetalno svetlo, a drvene zidne obloge daju poseban doživljaj planinskog ambijanta. Dnevni boravak je opremljen ugaonom garniturom na razvlačenje, kablovskim LED 3D smart TV, kućnim bioskopom i wi-fi internetom.

Iz dnevne sobe se izlazi na prostranu terasu sa pogledom na borov park i Zlatiborsku panoramu. Terasa je potpuno obložena drvenim oblogama, i čini pravu konkurenciju dnevnom boravku i dvorišnom letnjikovcu.

Apartman Bubica je, sa svojih 40 m2, potpuno opremljen za ugodan boravak do 4 osobe.

Komentari

Ostavite odgovor