Restoran Gladni Vuk

Restoran Gladni Vuk

Podaci

Masarikov trg 10 Zemun , Beograd 011/412 38 55, 011/210 07 62
064/222 85 18
https://www.gladnivuk.rs office@surgladnivuk.rs
ponutosrečetpetsubned
Ne
Radi
09:00
23:00
09:00
23:00
09:00
23:00
09:00
23:00
09:00
23:00
09:00
23:00

O kompaniji

Rado biste pojeli nešto sa roštilja, ali je u društvu i ona jedna osoba koja ne jede meso. Neko bi radije malo kajmaka i pršute, a neko se baš uželeo omleta i kolutića od luka. Još kada biste sve to mogli da nađete na jednom mestu.

Restoran Gladni Vuk nudi, kako jela sa roštilja, tako i ostala jela poput pečurki na žaru, pohovanih mocarela štapića, ali i razne salate, vegetarijanska jela, kao i deserte.

 

Restoran Gladni Vuk Zemun

 

Potrudili smo se da napravimo idealnu atmosferu – domaći ambijent, topao i udoban, dovoljan da se osećate kao kod kuće. Naravno, ukoliko je zima. Leti ćemo vas, bez problema rasladiti i učiniti da se osećate najprijatnije moguće.
Nalazimo se u srcu prelepog Zemuna, što je, za početak, sasvim dovoljno da se osećate lepo i prijatno, a sve ostalo prepustite nama.
Pobrinućemo se da izađete siti i da vaša čula u potpunosti budu zadovoljena.
Verujemo da izbor neće biti jednostavan, ali ako budete imali bilo kakvu nedoumicu, slobodno se obratite našem ljubaznom osoblju.
Kod nas uvek možete da izvršite rezervaciju stola, ali budite slobodni i da svratite nenajavljeni – nećemo se ljutiti.

 

Ponuda

U ponudi restorana Gladni Vuk nalaze se:

– Jela sa roštilja
– Roštilj na kilogram
– Ostala jela
– Salate
– Deserti

 

Restoran Gladni Vuk Zemun

 

Jela sa roštilja

Bilo da ste ljubitelj ćevapa, pljeskavica, uštipaka, domaćih kobasica, bele vešalice, ili pak piletine sa roštilja, rado ćemo vam napraviti najbolju moguću verziju onoga što želite i servirati vam pravo sa roštilja. Na vama je još samo da odaberete salatu ili neki drugi prilog i da uživate. Sami ili u društvu, sasvim je svejedno, kod nas ili kod kuće – na vama je.

 

Roštilj na kilogram

Dolaze vam gosti i žele da pojedu nešto sa dobrog, pravog roštilja? Nikakav problem! Kod nas uvek možete da poručite vaše omiljeno meso sa roštilja na kilogram, a mi ćemo se pobrinuti da ono bude perfektno servirano, ili upakovano, u zavisnosti gde želite da jedete. Porodični ručkovi su naša specijalnost, a vi samo odlučite da li želite da ručate kod kuće ili u našem prijatnom ambijentu.

 

Restoran Gladni Vuk Zemun

 

Ostala jela

Svi obožavaju roštilj, ali nekada nam se jednostavno prijede dobri stari pohovani kačkavalj, ili bismo radije pojeli neki burger. Tu su i pečurke na žaru, omlet, jaja na oko, pomfrit, ali i začinjeni mladi krompir koji vam preporučujemo da obavezno probate.
Sa druge strane, imamo i pršutu, goveđu i njegušku, kao i mladi najkvalitetniji kajmak, ali i sir i kulen i još svašta nešto što apsolutno vredi probati.
Ne zaboravite da je uvek dobro pojesti i nešto na kašiku, a mi vam preporučujemo da to bude domaća juneća čorba, koja je uvek sveža i topla.
Za one koji ne jedu meso, imamo i veganski burger, koji se savršeno uklapa uz salate, ali i krompir, pohovani kačkavalj, ili kolutiće od luka.

 

Salate

Verujemo da za ovo nije potrebno posebno objašnjenje.
Urbenes, šopska, srpska, paradajz ili salata od krastavaca… vi odlučite, mi vam serviramo sveže!
Tu su, naravno, i svež, ali i kiseli kupus, zelena salata, ali i belolučena i pečena ljuta paprika, koju svi pravi gurmani obožavaju.
Ljubitelji ajvara ne moraju da brinu – naravno da ga imamo, ali ćemo vam rado napraviti i tarator salatu koju uglavnom preporučujemo uz burgere, piletinu i pohovani kačkavalj.

 

Restoran Gladni Vuk Zemun

 

Deserti

Najslađe, naravno, ostavljamo za kraj, a vama veliki izazov da se odlučite za samo jedan desert.
Nama kada bi neko ponudio tulumbe, baklave, orasnice, urmašice, palčinke, sladoled, palačinke sa sladoledom, ili tri leće, nismo sigurni za šta bismo se odlučili, a nismo sigurni ni da bismo mogli da se odlučimo za samo jednu poslasticu. Verujemo da vi, ipak, imate jači karakter, a i ako nije tako, ne brinite, vaša tajna je sigurna sa nama.

 

I još

Uvek služimo isključivo domaće i sveže somune.

 

Kućna dostava

Vršimo kućnu dostavu na teritoriji celog Beograda, pa tako možete da uživate u našim specijalitetima i u toplini svog doma.

Komentari

Ostavite odgovor