Detektivska agencija Anonimus

Detektivska agencija Anonimus

Podaci

Bulevar Kneza Aleksandra Karađorđevića 72 Savski Venac , Beograd 011/283 55 31
064/119 98 80
http://www.detektivskaagencija.rs info@detektivskaagencija.rs
ponutosrečetpetsubned
00:00
24:00
00:00
24:00
00:00
24:00
00:00
24:00
00:00
24:00
00:00
24:00
00:00
24:00

O kompaniji

Od usluga koje Detektivska agencija Anonimus pruža privatnim licima najčešče su to usluge vezane za zaštitu i pomoć porodici, kao što su provera preljube, maloletnička delikvencija, narkomanija, kockanje kao i potrage za nestalim licima. Pored toga često se u tom smislu sprovode i poligrafska testiranja vezana za kućne krađe i preljube, ali i kao sredstvo dokazivanja nevinosti.

Takođe, za fizička lica često obavljamo i mobilnu forenziku ali i pretragu imovine, detekciju prislušnih uređaja u stanu, ali i postavljamo „medene zamke“. Najnovija usluga koju pružamo je detekcija narkotika u organizmu preko dlake i noktiju, dakle, detekcija na sve narkotike do 12 meseci unazad, i jedina smo agencija koja to radi u Srbiji.

Od usluga koje PDA Anonimus pruža pravnim licima to su najčešće usluge poslovnog poligrafskog testiranja zaposlenih koji ulaze u kompaniju koja radi sa poverljivim informacijama, zatim, „due dilligence“ usluge, odnosno, provere budućih poslovnih partnera. Najčešće sa kompanijama sarađujemo na slučajevima vezanim za industrijsku špijunažu, radimo na sprečavanju „curenja informacija“ iz kompanije i kontra-obaveštajnoj zaštiti. Sa kompanijama sarađujemo i oko provere lažnog bolovanja, proveravanja poslovnih saradnika, poslovnih partnera, sadašnjih i potencijalnih budućih, takođe, firme nas angažuju i kod proveravanja sopstvenih radnika, dobavljača ali u vezi proveravanja poslovne konkurencije. Takođe, neretko smo pozvani da sprovedemo kontra- pruslušni pregled poslovnih prostorija radi detekcije i uklanjanja prislušnih uređaja.

 

Radimo za fizička i pravna lica. Poslujemo na teritoriji Srbije, kao i u inostranstvu. Više informacija možete dobiti i na Privatnidetektiv.rs

Komentari

Ostavite odgovor