Modni studio Vesna

Modni studio Vesna

Podaci

Vardarska 15 Vračar , Beograd 011/383 74 50
064/184 13 64
https://vesnatrifunovic.321.rs/ modnistudiovesna@yahoo.com

O kompaniji

Pre dve decenije počeli smo da ostvarujemo naš san. Otrvorili smo salon za ispunjavanje modnih želja, jer sve što Vi zamislite mi umemo da iskrojimo, i to radimo sa velikom pažnjom jer znamo da je svaki odevni predmet koji kod nas sašijete deo Vaših važnih momenata u životu. Umemo da razumemo svaku Vašu potrebu, da damo korisne kreativne savete i da korigujemo Vaše stare odevne predmete prema Vašim novim željama. Zbog toga što imamo dugu tradiciju i ljubav prema poslu koji radimo, svoje kreacije poverili su nam i mnogi renomirani domaći i strani modni kreatori, pa su modeli koje smo sašili prošetali, ne samo Beogradom, već i svetskim modnim centrima, Italijom i Francuskom, a neki čak i do New York-a!
Realizovali smo mnoge modne revije, pozorišne predstave, balete, filmove.
Naše uniforme nose se na međunarodnim i domaćim sportskim i plesnim takmičenjima, u restoranima i ugostiteljskim objektima, bankama i kompanijama.

Pozovite nas da zakažete Vaš termin 064/184 13 64 ili nam na modnistudiovesna@yahoo.com pošaljite fotografije modela koji želite da sašijete ili nas pitajte za savet ili predlog.
A možete i da nas posetite. Trenutno smo na adresi Vardarska br.15.

Zadovoljni klijenti koji se uvek rado vraćaju kod nas sa idejama za nove kreacije su naša najbolja preporuka. Neki od njih su i: Knjaz Miloš, Telenor, Don Kafa, Toblerone, Dove, Wellaton, Jameson, Ballantines, Red Bull, Malibu, Absolut Vodtka, Havana Club, Tuborg, Lav, MB pivara, Always, Brusketi Mareti, BMW, Mercedes, Honda, Ford, Fiat, Oriflame, Deta Holding, Societe Generale Group, Gillete, Blend A Med, Bramac, Rio Mare, Jegger, Durex, Ambi Pur, Modriča, Šabačka mlekara, Pampers, Milka, Soraya… i mnogi drugi.

Pratite nas na društvenim mrežama – Vesna Modni studio na Facebook-u

Komentari

Ostavite odgovor