Prevoz i selidbe Miloš

Prevoz i selidbe Miloš

Podaci

Banatska 73 Zemun , Beograd 064/908 17 11 https://www.prevoziselidbe.com office@prevoziselidbe.com

O kompaniji

Agencija za selidbe koja će vam pomoći da se preselite bez muke i stresa. Pored usluge koja je profesionalna i brza dobićete i najpovoljniju cenu. U mogućnosti smo da vam ponudimo najbolju uslugu po najnižim cenama jer želimo da vam pokažemo da vrhunska usluga ne znači i najvišu cenu.

Bilo da se radi o manjim selidbama ili onim većim, naša agencija za selidbe svakoj pristupa na isti način. Nije nam važno da li selidba podrazumeva rad u lokalu ili na većoj udaljenosti. Radimo selidbe ne samo u Beogradu sa pripadajućim opštinama već i za čitavu Srbiju. Našoj agencija za selidbe se možete obratiti ako se selite u ili iz Novog Sada, Niša, Valjeva, Čačka…Ukoliko se selite u inostranstvo, naša agencija za selidbe je pravi izbor jer radimo i međunarodne selidbe. Pri prvom kontaktu, naše ljubazno osoblje će vam objasniti da imate mogućnost besplatne procene selidbe. Naši ljudi dolaze na vašu adresu kako bi procenili kakvi su kapaciteti, vozila i radna snaga potrebni za selidbu. Na licu mesta možemo napraviti detaljan plan selidbe. Ova opcija nije obavezujuća za vas, ali smo sigurni da ćete, nakon što nas upoznate i uživo, sarađivati sa nama.

Agencija za selidbe bavi se svim vrstama selidbi i transporta robe. Transportujemo nove i stare stvari, a dajemo i mogućnost skladištenja u našim magacinima. Kod nas možete iznajmiti i samo vozila ili samo unajmiti radnike, prema vašim potrebama. Naš tim radnika obavlja odvoz nepotrebnih stvari, selidbe klavira, gabaritnog nameštaja, specijalnog tereta, odvoz šuta i građevinskog materijala. Za vas možemo obaviti i selidbe delikatnijih stvari kao što su antikviteti i umetnine, kućni ljubimci i slično. Našim vozačima nema premca kada je u pitanju parkiranje i dolaženje do nepristupačnih ulica i mesta. Naši radnici su iskusni pakeri koji za vas vrše utovar i istovar stvari, montažu ili demontažu nameštaja. Kod nas ćete pronaći sve što vam može zatrebati prilikom pakovanja za selidbe. Imamo kompletan asortiman kutija za pakovanje, streč i pucketavih folija i drugog materijala za obezbeđivanje nameštaja. Sve ovo dopremamo na vašu adresu besplatno. Agencija za selidbe je mesto kome se možete obratiti za svaku vrstu saveta a mi ćemo razrešiti sve vaše nedoumice. Do sada smo se sreli sa najrazličitijim izazovima koji su nas učinili pouzdanim partnerom u selidbama.

Pridružite se našim zadovoljnim klijentima i postanite naš višegodišnji klijent uz najpovoljnije cene a najbolju uslugu. Javite nam se danas i uverite se da naša agencija za selidbe može da vam izmami osmeh. Uverićemo vas da selidba ne mora biti noćna mora već brz i lak posao. Prepustite se u ruke profesionalaca i pozovite danas naše telefone iz kontakt liste.

Pratite Selidbe i Transport Beograd na društvenim mrežama:

Google Plus – plus.google.com/+Prevoziselidbe
Facebook – facebook.com/prevoziselidbe
Twitter – twitter.com/Prevoziselidbe
Linkedin – linkedin.com/company/prevoz-i-selidbe-beograd
Pinterest – pinterest.com/banjavrujci/selidbe-beograd-kombi-prevoz

Youtube – youtube.com/user/prevoziselidbe

Komentari

Ostavite odgovor