Selidbe i transport Recta Via

Selidbe i transport Recta Via

Podaci

Igmanska 16 Zemun , Beograd 011/219 12 91, 011/373 95 09
063/217 304, 063/237 249
http://www.rectavia.rs office@rectavia.rs

O kompaniji

Recta Via d.o.o. je preduzeće osnovano 1990.g. Bavi se pružanjem usluga iz oblasti transporta u zemlji i inostranstvu. Specijalnost preduzeća su selidbe fizičkih i pravnih lica (firmi). U sklopu ove delatnosti pružamo sve prateće usluge, kao što su:
– pakovanje selidbenih predmeta,
– utovar-istovar,
– skladištenje stvari (ako je neophodno).

U okviru međunarodnog transporta pružamo usluge špedicije i carinjenja selidbenih predmeta i roba. Posebno izdvajamo mogućnost zbirnog transporta Vaše robe ako nije fiksiran datum dopreme iste, što omogućava nižu cenu transporta. Agencija za selidbe Beograd Recta Via radi sa vozilima od 1-25 t nosivosti. Naši organizacioni kapaciteti su dovoljno veliki da u svakom trenutku možemo odgovoriti na Vaš zahtev.

Prepustite nama brigu o Vašoj selidbi, jer nama je to zadovoljstvo!

Komentari

Ostavite odgovor

13 komentara

Perfektna ekipa mladih ljudi. Bila sam vrlo zabrinuta kako ce proteci moja selidba u Beogradu.
Firma Recta Via selidbe je ispunila svoj zadatak bez greske.
Tamara Vracar
Beograd 15.03.2016.g

Odgovori

Ausgezeichneter Service. Meine Empfehlung für die Agentur für Umzüge Rekta Via.
Mein Umzug von Berlin nach Belgrad verlief perfekt.
Karlos R
Belgrad

Odgovori

Drze datu rec i necenjkaju se. Pravi profesionalci.
Lidija k
Beograd

Odgovori

Dobra usluga. Hvala Recta Via, Super

Odgovori

Agenzia „Recta Via“ Belgrado è una scelta perfetta per un uomo da spostare. Il mio spostare i mobili da Belgrado a Skopje è stato fatto perfettamente. Eccellente team di professionisti. Bravo „Recta Via“ in movimento.

Odgovori

Bravo! Empfehlung für qualitativ hochwertige Dienstleistungen.
Luka Berlin

Odgovori

Selidba mog pokucstva iz Zagreba do Beograda je obavljena vrhunski. Nista nisu ostetili niti su korigirali cjenu. Toplo preporucam Recta Via selidbe iz Zemuna.

Odgovori

Imala sam pre neki dan potrebu za mini selidbom u centru Beograda. Brinulo me je dali cu naci neku agenciju za selidbu, koja ce prihvatiti da uradi mali posao za njih.
Momci iz Recta Via Selidbi su mi bez filozofiranja odradili posao i pri tom za tu uslugi su naplatili simbolican iznos. Sve pohvale za ekipu Recta Via tima.
Milica Odavic
Kneginje Zorke Beograd

Odgovori

Obecala sam momcima iz Recta Via transporta da cu im napisati preporuku ako dobro obave posao oko moje selidbe stana. I evo po dogovoru ja im od srca zelim da samo tako nastave da grade odnos sa svojim buducim klijentima. Moja selidba od Vracara do Mirjeva sa svim pratecim sadrzajima je protekla u savrsenom skladu. Ljudi iz firme Recta Via na celu sa iskusnim dispeccerom Sasom Perovicem prvo su demontirali moj namestaj onda su ga profesionalno popakovali i takvog transportovali do mog novog stana. Nijedna stvar nije bila ostecena iako im prilaz nije isao na ruku. Donete stvari su zatim raspakovali i montirali. Takvu profesionalnost zaista nisam ocekivala pogotovo ne u danasnjim okolnostima. Kad bolje razmislim nije ni cudo jer ipak ta firma postoji skoro 25 godina.
Nada Ilic Beograd

Odgovori

Zanima me da li vrsite selidbe iz Atine za Beograd.Posto se vraćam za Beograd i zelim da preselim stvari.I koliko bi sve koštalo odprilike.

Hvala unapred

Odgovori

Hteo bih da podelim dobre utiske o saradni sa Kompanijom Recta Via iz Zemuna. Naime pre nekoliko nedelja preselio sam se iz Novog Sada za Beograd. Pri odabiru firme za selidbu svojih stvari kontaktirao sam njih nekoliko. Preduzece za transport selidbe Recta Via iz Zemuna mi je delovalo vrlo ozbiljno. Moje su se pretpostavke obistinile. Zaposleni u kompaniji Recta Via su zaista pravi profesionalci u svom poslu.
Moj namestaj se nije ostetio u toku selidbe koja je bila organizovana na pravi nacin.
Jedinu zamerku koju bih mogao da pomenem je sto su preterano detaljni i pedantni tako da im to sve oduzima vreme. Sve u svemu firma za selidbe Recta Via je za svaku preporuku.
Adrijan Jovanovic Beograd

Odgovori

Pre neki dan imao sam priliku da se preselim u novi stan. Bio sam jako napet i brinuo sam kako cu to sve odraditi. Prijatelj mi je preporucio firmu za selidbe Recta Via iz Zemuna. Kontaktirao sam njihovog dispecera i dogovorio detalje.Dali su mi korektnu cenu, koja i nije bar meni bila tako bitna, obzirom na vrednost mojih selidbenih stvari. Ono sto je mnogo vaznije momci iz Recta Via transporta su me odusevili svojom profesionalnoscu i pristupom poslu koji rade. Zelin im svako dobro u buducem radu.
Niko Samardjija Split

Odgovori

Sjajna firma sa vrlo korektnim ljudima a nadasve cenama. Selili su me za Pulu iz Novog Beograda.Zadovoljan sam kvalitetom pruzene usluge.
Dragan

Odgovori