Tapetar Almira Ma-Ni

Tapetar Almira Ma-Ni

Podaci

Jurija Gagarina 141 Novi Beograd , Beograd 011/317 53 22
064/280 11 25
goran_latkovic@yahoo.com
ponutosrečetpetsubned
09:00
17:00
09:00
17:00
09:00
17:00
09:00
17:00
09:00
17:00
09:00
15:00
Ne
Radi

O kompaniji

Dobrodošli u svet udobnosti i elegancije sa tapetarom Almira Ma-Ni! Vaša prva destinacija za sve što vam je potrebno kako biste osvežili i transformisali vaš prostor.

 

Presvlačenje nameštaja – Vaš komfor, naša briga!

Naša stručna ekipa tapetara specijalizovana je za presvlačenje nameštaja od različitih materijala, uključujući eko kožu, pravu kožu i raznovrsne vrste tkanina. Bez obzira na to da li želite osvežiti izgled vašeg omiljenog kauča ili obnoviti stolice u trpezariji, mi smo tu da preoblikujemo vaš nameštaj po vašoj meri.

 

Reparacija konstrukcije – Za čvrstije temelje udobnosti!

Ne samo da presvlačimo nameštaj već se brinemo i o srži – konstrukciji samog nameštaja. Naši majstori vrše reparaciju konstrukcije, zamenu sunđera i popravku mehanizama kako biste mogli uživati u dugotrajnom komforu vašeg nameštaja.

 

Izrada nameštaja po meri – Vaša vizija, naša kreacija!

Želite li jedinstven komad nameštaja koji odražava vaš lični stil? Naš tim stručnjaka za izradu nameštaja po meri će pretvoriti vaše ideje u stvarnost. Bez obzira da li tražite elegantan krevet, sofisticiranu policu ili funkcionalan sto, svaki komad će biti prilagođen vašim željama i dimenzijama.

 

Dodaci za potpuni doživljaj – Savršenstvo u svakom detalju!

Pored presvlačenja nameštaja i izrade nameštaja po meri, nudimo i širok spektar dodataka koji će unaprediti vaš prostor. Izrađujemo jastuke, dušeke, zavese i navlake za nameštaj, prilagođene vašem ukusu i potrebama.

 

Enterijeri za kafiće – Stvaranje atmosfere iz snova!

Planirate otvaranje kafića ili želite osvežiti postojeći prostor? Naš tim kreativnih stručnjaka nudi jedinstvena rešenja za uređenje enterijera kafića. Sa idejama koje će oživeti prostor, stvaramo ambijent koji privlači goste i ostavlja dugotrajan utisak.

 

Savetovanje i prevoz – Vaša udobnost naš prioritet!

Nudimo potpunu podršku kroz ceo proces. Naši stručnjaci će izaći na lice mesta kako bi pružili detaljnu procenu radova, a ako vam je draže, dovoljno je poslati fotografije na našu e-mail adresu uz dimenzije. Pored toga, u cenu su uključeni i prevoz vašeg nameštaja, čineći ceo proces što jednostavnijim i bez stresa.

Komentari

Ostavite odgovor

2 komentara

Kada je moguće da dodjete da pogledate dve fotelje i dva kauca koji treba da se presvuku i obnove sa sundjerom.
Od 12-23 sam odsutna tako da bi bilo idealno da u tom periodu eventualno odradite radove.
Ljiljana Bosanac, Stara Pazova, 063/7181304

Odgovori

Poštovani,

koja je okvrina cena za presvlačenje stolice, koja ima tapacirane i stranice. Želela bih
crvenu eko kožu (to je ona eko koža koja nije skroz glatka)
pozdrav,
Mima

Odgovori