Tepih servis Marić

Tepih servis Marić

Podaci

Dragoslava Srejovića 55 Palilula , Beograd 011/299 09 70
061/757 58 75
http://www.vulkanizerbeograd.com

O kompaniji

Za sve što Vam ispadne iz ruke, kaže se „ne brini, neće dalje od poda!“ Međutim, na tom pomenutom podu, najčešće se nalazi tepih na kome se zadržavaju sve nečistoće, opale dlake ljudi i ljubimaca, kao i prašina. Od izuzetne je važnosti za zdravlje svih koji borave u nekom prostoru da podne površine budu čiste. Svakim hodanjem kroz prostoriju, te nečistoće dižu se u vazduh i bivaju udahnute.

O NAMA
Višegodišnje iskustvo, koje krasi naš tepih servis, sticano je predanim radom i profesionalnim odnosom prema klijentu. U procesu isporučivanja vrhunskog kvaliteta uz atraktivne cene, uvek smo bili orijentisani ka poštovanju rokova, jer znamo da Vam je bitno da što pre ponovo dobijete svoj čist tepih.

Nalazimo se na Paliluli, ali dobar glas o nama pročuo se po celom Beogradu, tako da sa ponosom ističemo da nam dolaze klijenti sa gotovo svih opština. Ukoliko ste sa Palilule, nudimo Vam uslugu besplatnog prevoza, što važi i za klijente sa teritorije opštine Zvezdara, ukoliko poseduju bar 10m2 tepiha koje je potrebno oprati.

PRANjE TEPIHA
Naša moderno opremljena perionica raspolaže profesionalnim mašinama, koje odgovaraju potrebama pranja tepiha kako iz stambenih, tako i iz poslovnih prostora. Pre samog procesa pranja, iz tepiha temeljno biva istrešena sva površina i krupne nečistoće, a zatim se on temeljno natapa vodom i prolazi kroz čitav postupak pranja i sušenja. U radu koristimo pH neutralne hemikalije, koje dokazano uklanjaju čak i najtvrdokornije mrlje, žvake i neprijatne mirise.

Svaki tepih koji izađe iz naše perionice odiše posebnom svežinom, koju vrlo brzo prenosi i na prostoriju u koju se postavi.

AUTO PERIONICA
U svom ljubimcu verovatno provodite dosta vremena, tako da iza Vas i Vaših saputnika često ostaju papirići od čokoladica, maramice, kao i prljavština od obuće. Toplo Vam preporučujemo da, s vremena na vreme, svoje vozilo obradujete jednim temeljnim auto pranjem eksterijera, ali i enterijera. Zahvaljujući „pištoljima“ pod pritiskom, sa uspehom otklanjamo čak i one skorele mrlje, a posebnu pažnju poklanjamo i vidljivosti farova, kao i zadnjih svetala.

Nakon usisavanja unutrašnjosti i sedišta, instrument tablu tretiramo najkvalitetnijom kozmetikom, koja dezinfikuje površine, ali i ostavlja prijatan miris.

Na stranici Auto servis Marić ćete naći više o našim uslugama, u vezi sa automobilima.

Naša čista preporuka je da nas posetite!

Komentari

Ostavite odgovor