Tepih servis Tošić

Tepih servis Tošić

Podaci

Bačka 1M Zemun , Beograd 011/261 31 14
065/301 71 14
tepihservistosic@gmail.com

O kompaniji

Tepih servis „Tošić“ ćete naći na okretnici autobusa broj 18 i 83, u Bačkoj ulici broj 1m, u Zemunu. Naš tepih servis postoji i radi na teritoriji Beograda, već duži niz godina baveći se pranjem i čišćenjem tepiha i itisona u Vašem domu.

Zahvaljujući besprekornom radu, adekvatnim uslovima za pranje i čišćenje tepiha, kao i profesionalnim mašinama koje koristimo prilikom svog rada, stvorili smo prepoznatljivo ime u domenu našeg poslovanja. Posebno nam zadovoljstvo predstavlja činjenica da svakodnevno stičemo veliki broj novih klijenata koji nam dolaze po preporuci starih.

Proširujući konstantno našu delatnost, nastojimo da zadovoljimo potrebe naših klijenata za savršeno čistim i mirisnim predmetima u njihovom okruženju. Temeljnim i stručnim radom odstranićemo sve nečistoće iz dubinskih delova Vaših tepiha, nameštaja i automobila.

Nudimo Vam široku paletu naših usluga koje uključuju:

– mašinsko dubinsko pranje svih vrsta tepiha i itisona,
– dubinsko pranje nameštaja,
– dubinsko pranje i čišćenje unutrašnjosti automobila,
– sušenje tepiha prirodnim putem i u komori,
– opšivanje tepiha i zamena resa,
– čišćenje poslovnih prostora.

Svojim radom pokrivamo teritoriju celog Beograda, što znači da ne postavljamo uslove za dovoz i odvoz tepiha. Efikasne tehnike pranja, dubinskog čišćenja i sušenja tepiha, učiniće da Vaš tepih poprimi svoj prvobitni izgled i sjaj.

Pranje tepiha vršimo u zatvorenim prostorijama, na trvdoj podlozi u uslovima predviđenim za ovu vrstu delatnosti. Sušenje tepiha se vrši prirodnim putem za vreme letnjih meseci, dok je u zimskom periodu ta uloga poverena komorama za sušenje. Turbine toplog vazduha u komorama za sušenje, dubinski isušuju Vaš tepih, ostavljajući ga mekim i mirisnim.

Nudimo Vam, takođe, i mogućnost obavljanja našeg posla u Vašim privatnim i poslovnim prostorijama.
Dubinsko pranje i čišćenje tepiha po najpovoljnijim cenama.
Unutrašnje pranje automobila i mebl nameštaja.
Čišćenje privatnih i poslovnih prostora.
Besplatan prevoz tepiha na teritoriji Beograda.

Tepih servis „Tošić“, Zemun, Beograd.

Komentari

Ostavite odgovor

3 komentara

imamo novi proizvod za vas u koliko ste zainteresovani obavestite nas pozdrav.

Odgovori

Naravno, recite o cemu se radi

Sasa radi se o novom proizvodu na nasem trzistu proizvod se zove CISAC FLEKA SNEZANA.U KOLIOKO STE ZAINTERESOVANI MOZETE DA POGLEDATE NA NASOJ STRANICI http://WWW.SNEZANA-CISTACFLEKA.INFO