Selidbe Stošić

Selidbe Stošić

Podaci

Vodovodska 177G Čukarica , Beograd 011/257 28 86
069/111 17 50
https://www.selidbe-stosic.com kontakt@selidbe-stosic.com

O kompaniji

Agencija za selidbe Stošić je pouzdan partner za sve vrste selidbi kakvog ste tražili sve vreme. Dugogodišnja tradicija poslovanja po evropskim standardima obezbedila nam je veliko poverenje klijenata. Do sada smo uspešno preselili na hiljade klijenata, firmi, kompanija, biblioteka i drugih institucija. Svi oni su se odlučili za Selidbe Stošić jer su znali da će dobiti uslugu koja je efikasna, pouzdana i sa najpovoljnijom cenom.

Nudimo širok spektar usluga kada su selidbe u pitanju. Počev od selidbe stanova, kuća, gabaritnog nameštaja preko selidbi specijalnih tereta, kućnih ljubimaca, građevinskog materijala i šuta sve do selidbi klavira i pianina. Ali tu se spisak naših usluga ne završava. Možemo Vam pružiti uslugu selidbe ne samo na teritoriji Beograda i njegovih 17 opština već i u celoj zemlji. Takođe, radimo i selidbe u inostrantstvo, ali i zemlje sa prostora bivše Jugoslavije, Makedoniju, Sloveniju, Hrvatsku, Bosnu i Hercegovinu. Sa nama možete dogovoriti kako međugradske tako i međunarodne selidbe.

Pored usluge besplatne procene selidbe koju ćete dobiti kada nas prvi put kontaktirate, tu su i povoljnosti koje dajemo firmama. Mi znamo kako da Vas poštedimo stresa oko selidbe i pokažemo da sve može lakše i drugačije. Naši timovi radnika su iskusni i obučeni za montiranje i demontiranje nameštaja, prevoz osetljivih i vrednih stvari. Posedujemo vozni park sa različitim tipovima vozila za selidbe. Tu su kamionska vozila, kombi vozila i pikapovi za manje selidbe. Sva vozila su prošla testove tehničkog pregleda i ispravnosti. Njihova unutrašnjost je tapacirana radi veće zaštite stvari u transportu. Ukoliko vam je problem da spakujete svoje stvari, nudimo Vam i uslugu pakovanja. Agencija za selidbe Stošić vam pruža i sve savete za pakovanje i preseljenje. Kod nas možete kupiti i sve što Vam je potrebno za selidbu. Kutije, zaštitne folije, pucketave folije, lepljive trake i slično možete naručiti kod nas po povoljnoj ceni. Sve ovo će Vam biti isporučeno na kućnu adresu i to sasvim besplatno.

Profesionalnost i ljubaznost negujemo u Agenciji za selidbe Stošić od prvog dana. Predusretljivost prema klijentima je još jedna bitna karakteristika koja nas odvaja od konkurencije. Na Agenciju za selidbe Stošić se možete osloniti u svako doba dana, svakog dana u nedelji, svih 365 dana u godini.

Agencija za selidbe Stošić je registrovana, te ćemo vam pri selidbi izdati račun, a Vi plaćanje možete izvršiti kako u kešu tako i putem računa. Poslujemo transparentno i sa namerom da Vam pokažemo zašto smo najbolji u ovome što radimo. Proverite i uverite se i sami, pozovite nas već danas.

Pratite nas na svim društvenim mrežama:

facebook.com/selidbestosic – Facebook
twitter.com/selidbestosic – Twitter
linkedin.com/company/selidbe-stosic – Linkedin
g.page/selidbe-beograd-stosic-selidbe – Google Businnes
youtube.com/user/selidbestosic – Youtube
pinterest.com/selidbestosic – Pinterest

Komentari

Ostavite odgovor