Dom za stare i odrasle Najmiliji

Dom za stare i odrasle Najmiliji

Podaci

Vojni put II 293A - Altina Zemun , Beograd 011/408 55 10
063/712 33 06
http://www.najmiliji.rs kruna@hotmail.rs
ponutosrečetpetsubned
00:00
24:00
00:00
24:00
00:00
24:00
00:00
24:00
00:00
24:00
00:00
24:00
00:00
24:00

O kompaniji

Kvalitetno osoblje
Za Vaš mirniji život, Dom za stare i odrasle Najmiliji, je obezbedio stručno osoblje za negu i brigu o Vama. Nadzor nad korisnicima je u toku celog dana, kao i dežurstvo medicinskih sestara i negovateljica preko cele noći. U svakom trenutku, stručno osoblje je tu zbog Vas, da Vam da Vašu terapiju, izmeri pristisak, temperaturu, po potrebi da injekcije, infuziju, ili insulin. Takođe su tu da Vam pomognu oko oblačenja, kupanja i šetnje.

Boravak
Nov, udoban i luksuzan smeštaj, svima koji svoju starost žele da provedu u miru i zasluženoj nezi i pažnji. Ceo dom je namenski građen za negu starih lica, pa se vodilo računa o svakoj prostoriji koja će služiti stanarima doma. Prostorije su opremljene krevetima urađenim prema medicinskim standardima i zaštićeni ogradicama u cilju bezbednosti korisnika. Sve zajedničke prostorije korisnika uređene su tako da im pružaju komfor,udobnost i uživanje u toplom kućnom ambijentu. Dom Najmiliji je potpuno nova kuća sa potpuno novim nekorišćenim nameštajem.

Aktivnosti
Osnovni cilj našeg rada je Vaša udobnost, a druženje sa ostalim korisnicima će učiniti da Vaš dosadašnji život dobije jednu novu i lepšu dimenziju. Ceo program doma za stare i odrasle Najmiliji, zasnovan je na svakodnevnom druženju, u smislu čitanja knjiga i novina, igranja društvenih igara (šah, karte, domine itd.), izrađivanja raznih predmeta, štrikanja, veza. U velikom dnevnom boravku sa udobnim garniturama za sedenje možete slušati muziku, uživati u gledanju omiljenih serija i zabavnih emisija. Zbog velikog prostora, ceo objekat daje mogućnost da svako sebi po želji isplanira i provede svoj dan. Takođe, u dogovoru sa Vama, organizujemo brojne događaje, kao što su proslave rođendana, praznika, obeležavanje Vama značajnih datuma sa prijateljima, komšijama i porodicom. Po Vašoj želji imamo mogućnost organizovanja folklornih društava, izleta i druženja sa volonterima. Naš cilj je da svakom korisniku obezbedimo ispunjen život i unapredimo njegovu individualnost.

Individualnost
Svesni smo činjenice da je svaki klijent poseban sa svojim individualnim potrebama i željama. Naše osoblje uvek nastoji da se sve aktivnosti obavljaju tako da je svako ko želi uključen u njih u skladu sa svojim mogućnostima. Svaka aktivnost je potpuno personalizovana prema potrebama klijenta.

Pratite dešavanja
Dom za stare i odrasle Najmiliji organizuje različite aktivnosti sa svojim klijentima. Sve aktivnosti će biti zabeležene slikama, i te slike ćemo uz dozvolu klijenata objavljivati na društvenim mrežama. Pratite svoje najmilije kako bi se uverili da su zadovoljni kod nas. Facebook: Dom za stara lica Najmiliji.

U zavisnosti od broja ležaja u sobi i od zahtevnosti samog klijenta, određuje se cena mesečnog boravka. Najbolje je da nas potpuno bez obaveze kontaktirate, i mi ćemo Vam u trenutku proceniti koliki je iznos usluga prema Vašim zahtevima.

Najpovoljnije u Srbiji!

Uverite se da ste napravili pravi izbor sa nama. Bilo kog dana u nedelji nas slobodno kontaktirajte i pitajte sve što Vas zanima o našim uslugama. Mi smo tu zbog Vas. Nadamo se dugogodišnjoj saradnji.

Komentari

Ostavite odgovor