Kiropraktika Sofija

Kiropraktika Sofija

Podaci

Miroslava Tirše 3 Zemun , Beograd 063/236 862 fica1970.dfz@gmail.com
ponutosrečetpetsubned
09:00
21:00
09:00
21:00
09:00
21:00
09:00
21:00
09:00
21:00
09:00
21:00
Ne
Radi

O kompaniji

Da li i Vas muče tegobe poput – glavobolje, bolova u vratu i kičmi, kriva kičma, diskus hernija, trnjenje i nesnosni bolovi u rukama i nogama, sportske povrede i slično?
Znate li i da sve probleme ovog tipa možete rešiti prirodnim putem, bez korišćenja lekova i operacija?
Upravo Kiropraktika Sofija stoprocentno rešava sve smetnje mišićno-skeletnog sistema! Kiropraktika, ili manuelna terapija, sastoji se od specifičnih, blagih i bezbolnih manipulacija rukama. Namenjena je apsolutno svima, čak i trudnicama koje imaju bolove u leđima.
Kiropraktika Sofija je smeštena u srcu Zemuna. Kvalifikovano i stručno osoblje otkriva sve probleme, analizira uzrok primenom savremenih tehnika, otklanja ga i dovodi vaše telo u stanje fizičkog blagostanja.
Ne smemo zanamariti i moderan način života, koji ima svoje prednosti, ali i brojne mane. Savremen čovek se sve manje kreće i jako puno vremena troši sedeći za računarom što deluje pogubno za skeletno-mišićni sistem. Kiropraktičari iz ordinacije „Sofija“ upešno leče deformitete kičmenog stuba i vrata.

Kiropraktika Sofija nudi i sledeće usluge:
– nameštanje kičme,
– nameštanje kukova, karlice,
– nameštanje vrata, kolena i laktova,
– fizikalne vežbe,
– fizikalna masaža,
– parcijalna masaža,
– masaža celog tela,
– relaks masaža,
– sportska masaža.

Sama reč „kiropraktika“ vodi poreklo iz Grčke i znači „tretirano rukom“. Kiropraktika je najpopularnija grana alternativne medicine, nastala je u Americi pre 122 godine i smatra se najadekvatnijim načinom lečenja.

Komentari

Ostavite odgovor