Stomatološka ordinacija Zub Art

Stomatološka ordinacija Zub Art

Podaci

Savski Trg 1a, 2. sprat, interfon br.8 Savski Venac , Beograd 011/668 50 54
060/557 53 40
vgavdinovacki@yahoo.com

O kompaniji

Pružamo sve vrste stomatoloških usluga:

– estetska stomatologija
– dečija i preventivna stomatologija
– ortopedija vilica
– oralna hirurgija
– implantologija
– protetika

Koristimo najsavremenije materijale, po najpovoljnijim cenama za Vas. Besplatan pregled i konsultacije.

Komentari

Ostavite odgovor

5 komentara

Postovani gospodine Perak,
Najbolje bi bilo da me kontaktirate preko mobilnog telefona postavljenog na website-u, ili da mi posaljete e mail kako bih vam poslala cenovnik usluga.
Hvala

Odgovori

Dobar dan,

zovem se Igor Perak i dolazim iz Karlovca, Hrvatske.
i kod nas u usluge stomatologa preskupe, pa me zanima kolike su cijene kod vas??

Moja situacija je takva da nemam jednog prednjog zuba i imam neke koje bi trebalo izvaditi i popraviti… pa me interesira koliko bi to sve zajedno bilo da se popravi??? nebi mi bio problem otićt do Beograda, jer sam već bio u Beogradu i znam se kretati po njemu…

Unaprijed hvala i nadam se brzom odgovoru!!

Odgovori

Ja nisam bio tako komplikovan slucaj kao prethodni :-), ali od mene sve preporuke za ljubaznost i profesionalizam… Samo tako nastavite!!!

Odgovori

Hvala-osoblje ordinacije ZUB-ART

Odgovori

Puno pohvala za osoblje ordinacije ZUB-ART a narocito za doktorku Vasju Gardinovacki koja je puna razumevanja i uvek spremna da saslusa pacijenta.
Evo da vam predstavim moj utisak,
imala sam problem sa zubom, koji me je uzasno boleo.Isla sam od jednog doma zdravlja do drugog, od ordinacije do ordinacije i na kraju zavrsila na maksilfacijalnoj hirurgiji(nadam se da sam dobro napisala) i tamo su mi rekli da tom zubu nema spasa i da moraju da mi skrate koren da bi taj zub ostao u funkciji.Naravno iz straha pokupila sam se i otisla.Preporukom moje drugarice zavrsila sam kod doktorke Vasje i verovali ili ne zub mi je izlecen nakon mesec dana bez ikakvih skracivanja, secenja, nozeva i ostalog.
Moj utisak je fenomenalan i nadam se da ce ovo moje iskustvo pomoci mnogima u odluci, jer otici u ordinaciju ZUB-ART je potpuno opusteno ni nalik klasicnom odlasku kod zubara. Mlado osoblje i prijatan ambijent me je totalno oslobodio straha od zubara!!!!!

Odgovori