Auto centar Koprom As

Auto centar Koprom As

Podaci

Surčinska 5B Novi Beograd , Beograd 011/318 42 11
http://www.renaultserviskoprom.com/ theofficezlatan@gmail.com
ponutosrečetpetsubned
08:00
17:00
08:00
17:00
08:00
17:00
08:00
17:00
08:00
17:00
08:00
15:00
Ne
Radi

O kompaniji

O NAMA
Uspešno poslujemo već više od 11 godina, i zahvaljujući velikom broju zadovoljnih vlasnika automobila, kao i poverenju koje nam svakodnevno ukazuju, trajemo i dalje. Specijalizovani smo za obavljanje svih vrsta radova na vozilima svih marki i modela.

 

SERVIS AUTOMOBILA I AUTODIJAGNOSTIKA
Za sve probleme oko Vašeg četvorotočkaša, obratite se nama! Na raspolaganju su profesionalni majstori, opremljeni kompletnim alatom i stubnim dizalicama, koje omogućavaju obavljanje širokog spektra radova iz oblasti auto-mehanike (popravke, kočionog sistema, motora, menjača, sistema za upravljanje,…). Da li ste znali da je savremeni automobil opremljen sa više od 20 kompjutera, koji regulišu različite procese i parametre u vozilu? Pomoću MIL lampice u Vašem vozilu, možete otkriti kvar na nekom od računara, a radnici našeg servisa će, primenom auto-dijagnostičkog uređaja, otkriti o čemu se radi, i pobrinuti se da otkloni sve kvarove koji muče Vaše vozilo.

 

PRODAJA AUTO DELOVA
Bilo da Vam je potreban novi, originalni deo, ili da dubina novčanika zahteva kupovinu polovnog auto dela, ne oklevajte da posetite naš servis, gde Vam nudimo sve vrste novih i polovnih auto delova za sva putnička vozila.

 

VULKANIZERSKE USLUGE
– prodaja novih i polovnih guma
– čuvanje guma (hotel za gume)
– veliki izbor čeličnih i aluminijumskih felni

 

Osim navedenog, pružamo u uslugu punjenja klime.

Komentari

Ostavite odgovor