Turbo servis Oportunitet

Turbo servis Oportunitet

Podaci

Bulevar Mihajla Pupina 8G Novi Beograd , Beograd 011/655 55 23
063/880 05 00, 069/324 03 33
http://www.oportunitetauto.rs info@oportunitet.rs
ponutosrečetpetsubned
08:00
17:00
08:00
17:00
08:00
17:00
08:00
17:00
08:00
17:00
08:00
15:00
Ne
Radi

O kompaniji

Turbo servis Oportunitet – Vaš ljubimac na četiri točka zaslužuje najbolje! Dovezite ga kod nas i obezbedite mu sve što je potrebno za bezbedno i sigurno krstarenje ulicama! Zahvaljujući našem višegodišnjem iskustvu i posvećenosti svakom klijentu, sa ponosom ističemo da smo prvi izbor velikom broju beogradskih vozača! Iz široke ponude usluga koje Vam pružamo, izdvajamo:

SERVIS I REMONT TURBINA
Kada se kaže remont turbine, bitno je znati da je za taj proces neophodno raspolagati veoma egzaktnim uređajima, koja omogućavaju precizno merenje. Nakon uspešno završene obuke, sa ponosom ističemo da smo u svoju poslovnu ponudu uključili i servis i remont turbine na motoru, koji možete obaviti samo u specijalno opremljenim radionicama, zbog izuzetno skupih uređaja koji se koriste.

REGISTRACIJA VOZILA
Za svega 30 minuta, završite sve radnje, neophodne za registraciju vozila. Više ne morate uzimati slobodan dan samo kako biste registrovali auto, jer po Vašoj želji, dolazimo na kućnu adresu i preuzimamo Vaše vozilo. Dok se na Vašem vozilu obavlja tehnički pregled u našoj odlično opremljenoj radionici, mi završavamo izdavanje registracione nalepnice i dovozimo Vam registrovan auto, po sistemu ključ u ruke.
Nudimo i brojne pogodnosti pri plaćanju: odloženo plaćanje za zaposlene u javnim preduzećima, administrativna zabranam čekovi, platne kartice. Na Vama je da odaberete najpovoljniju opciju!

AUTO SERVIS
Po veoma popularnim cenama, i uz korišćenje najsavremenije opreme, uspešno otklanjamo sve probleme i oštećenja, nastala na karoseriji, uključujući tu: pripremanje vozila, lakiranje, farbanje, poliranje. Oštećenja bivaju uklonjena do neprepoznatljivosti, bez obzira na stepen oštećenja! Uverite se i sami u naš kvalitet. Besplatna šlep služba na raspolaganju Vam je 24h dnevno!
Budite uvereni da ćemo ukazano poverenje višestruko opravdati. Naši iskusni majstori opremljeni su najsavremenijim alatom i uređajima renomiranih svetskih proizvođača, kako bi Vam pružili vrhunsku uslugu: održavanja vozila, auto mehanika, auto elektrika, servis auto klima, vulkanizerske usluge, popravka havarisanih vozila
Na našoj Internet stranici http://oportunitetauto.rs/ možete pronaći širok izbor svih vrsta novih pneumatika iz putničkog, teretnog i kombi programa.

RENT-A-CAR

Raspolažemo bogatim voznim parkom sa novim i kvalitetnim vozilima svih klasa, prilagođenim Vašim potrebama za sve prilike i situacije. Sva vozila su redovno servisirana i za njihov kvalitet i bezbednsot lično garantujemo!
Posetite nas!

Komentari

Ostavite odgovor