Auto škola Panda US

Auto škola Panda US

Podaci

Čedomilja Mitrovića 6 Zvezdara , Beograd 011/346 83 06
064/256 73 86, 065/220 55 07
http://www.autoskolapanda.rs autoskolapandaus@gmail.com
ponutosrečetpetsubned
08:00
16:00
08:00
16:00
08:00
16:00
08:00
16:00
08:00
16:00
10:00
14:00
Ne
Radi

O kompaniji

Auto škola Panda US – Nema razloga da svoj vozački staž ne započnete upravo kod najboljih! Dođite u auto školu “Panda US“ i uz najsavremenije metode rada, multimedijalne učionice i adekvatno prilagođena vozila, stvarno naučite da bezbedno vozite!

O NAMA
Do sada smo uspešno obučili veliki broj polaznika, koji u ovom trenutku čine svoje prve kilometre na putevima. Kod nas je obuka vožnje pravo zadovoljstvo, jer tako se uostalom, najbolje uči! Nudimo izuzetan kvalitet uz pristupačne cene i mogućnost plaćanja u više rata čekovima građana.

Nastavni kadar predavača i instruktora poseduje zavidno iskustvo u radu sa neiskusnim vozačima, i u svakom momentu im je na raspolaganju za pitanja i nedoumice. Roditeljima mladih vozača uvek savetujemo da sarađuju sa nama, tako što će kroz razgovor i podršku svojoj deci pružiti dragocen doprinos sticanju samopouzdanja i osamostaljivanju u upravljanju motornim vozilom.

VOZILA
Uvažavajući zahteve i potrebe naših kandidata, u mogućnosti smo da Vam ponudimo obuku na modelima Fiat Punto i Dacia Sandero. Tehnička ispravnost vozila redovno se proverava, jer bezbednost je uvek na prvom mestu!

TEORIJSKA OBUKA
Prema Zakonu o bezbednosti saobraćaja RS, svaki kandidat u obavezi je da sasluša 40 nastavnih časova teorijske obuke. Za to vreme, u prostorima auto škole organizujemo interaktivnu nastavu, uz veliki naglasak na uključivanje svakog od naših polaznika u odvijanje časa, utvrđivanje gradiva i rešavanje nedoumica. Čas vodi licencirani predavač, koji u radu primenjuje najsavremeniju metodologiju. Zahvaljujući odličnoj saradnji sa timom lekara, u mogućnosti smo da u prostorijama auto škole organizujemo nastavu prve pomoći.

PRAKTIČNA OBUKA
Nakon uspešno savladanog teorijskog dela gradiva, sedamo u vozilo! Časovi su prilagođeni zvaničnom nastavnom planu obuke i najpre se odigravaju na uređenom poligonu u neposrednoj blizini auto škole, dok se preostali deo obuke odvija u realnim, saobraćajnim uslovima. Licencirani instruktori su uvek tu da Vam izađu u susret oko lokacije i termina održavanja praktične obuke.

KONDICIONA VOŽNJA
Ovaj program specijalno je namenjen osobama koje već poseduju vozačku dozvolu, ali dugo nisu sela za volan. Naglasak je na obnavljanju i usavršavanju vozačke veštine, a instruktor će posebno analizirati Vaše greške i ukazivati Vam na način kako da ih ispravite.

Pratite nas na Facebooku i na Instagramu.

Komentari

Ostavite odgovor