Rent a car D&M Jovanović

Rent a car D&M Jovanović

Podaci

Radosava Ljumovića 27 Zvezdara , Beograd 063/222 996, 063/259 440 http://www.dm-rent.rs dm.rentacarbeograd@gmail.com
ponutosrečetpetsubned
08:00
17:00
08:00
17:00
08:00
17:00
08:00
17:00
08:00
17:00
09:00
15:00
Ne
Radi

O kompaniji

Za sve Vas kojima je automobil postao sredstvo bez kojeg ne možete zamislite put od tačke A do tačke B, a koji Vam je potreban tek periodično, najoptimalnije rešenje jeste – rent a car.

O NAMA
Zahvaljujući optimalnom odnosu cene i kvaliteta, veliki broj vozača iz Beograda, ali i šire prepoznao nas je kao pouzdanog partnera i rent a car kompaniju, kojoj se iznova vraćaju.
Ljubazno osoblje uvek je tu da Vam pruži sve potrebne informacije o uslovima najma vozila, ali i da Vam pomogne da, u skladu sa platežnom sposobnošću ali i potrebama i brojem putnika, odaberete vozilo, koje će u potpunosti ispuniti Vaše zahteve.

VOZNI PARK
U okviru našeg voznog parka možete pronaći širok izbor vozila različitih modela, snaga motora, boja i veličina. Bilo da ste porodičan čovek ili da vozilo iznajmljujete radi završavanja poslovnih obaveza, budite uvereni da ćete kod nas pronaći baš ono što tražite.
Sva vozila su redovno servisirana i čišćena, jer nam je vrhunsko zadovoljstvo svakog našeg klijenta NA PRVOM MESTU. Vi samo sedite u vozilo i bezbedno se odvezite. Sve ostale brige prepustite nama!

NAŠE USLUGE
Pored najma vozila, sa zadovoljstvom naglašavamo da, za razliku od mnogih rent a car kompanija, svojim klijentima možemo da ponudimo i uslugu najma vozača, koji će Vas voziti gde god mu to naložite, tako da neposedovanje vozačke dozvole više nije prepreka za korišćenje rent a car usluga.

Takođe, nudimo uslugu organizovanog prevoza – tura, transfera od aerodroma do hotela, autobuske stanice ili bilo koje, željene lokacije u Beogradu i okolini.

Srećan put!

Komentari

Ostavite odgovor