Predškolska ustanova Diznilend

Predškolska ustanova Diznilend

Podaci

Niška 35 Vračar , Beograd 011/344 62 92
064/188 60 24
vrticdiznilend@yahoo.com
ponutosrečetpetsubned
07:00
18:00
07:00
18:00
07:00
18:00
07:00
18:00
07:00
18:00
Ne
Radi
Ne
Radi

O kompaniji

Dragi roditelji, neka i Vaše dete postane deo naše ekipe.
Predškolska ustanova „Diznilend“, radi po programu za decu od 1-7 godina, koji je akreditovan od Ministarstva prosvete sa obaveznim programom pripreme za školu.
Postojimo već 15 godina… Kuća sa dvorištem,specijalno opremljena prema nameni i potrebama deteta, omogućiće vašem detetu da boravi na čistom vazduhu i da istovremeno razvije svoj intelekt, da se socijalizuje i da razvije svoju kreativnost.
Rad u Predškolskoj ustanovi je organizovan putem različitih programa: celodnevni i poludnevni boravak. Rad se odvija u malim grupama i to jaslena, srednja i starija – pripremna grupa.
U vrtiću je stalno zaposlen visoko obrazovni kadar: sestra-vaspitač i vaspitači kao i spoljni saradnici (pedijatar, profesor engleskog jezika, profesor baleta, logoped, instruktor karatea ).
Uz izuzetno angažovanje svih zaposlenih profesionalaca punih znanja i ljubavi za svoj poziv, deca lakše spoznaju sebe, svoju porodicu, okolinu, upoznaju početne matematičke pojmove, osnove muzičkog, likovnog i fizičkog obrazovanja, tradicije i kulturnog nasledja, a stiču i saznanja o lepom ponašanju, tradiciji i ljubavi.

Obrazovanje i vaspitanje dece starosti od 1 do 7 godina
Sadržaji, metode, sredstva i organizacija aktivnosti koncipirani su tako da dete nijednog trenutka ne bude prepušteno samo sebi, da se stalno održava njegova pažnja kao i da postoji neprekidna interakcija među decom i stručnim timom.
Kroz igru, zabavu, koristeći vaspitno-obrazovne sadržaje, podstiče se razvoj fine i krupne motorike, razvoj perceptivnih sposobnosti, intelektualnih sposobnosti, govornih sposobnosti kao i socijalno-emocionalni razvoj.
U našem vrticu vodimo kvalitetnu brigu o deci.
Bogat vaspitno-obrazovni program je stručno kreiran da zadovolji obostrane potrebe dece i roditelja.
Adaptacija se vrši u prisustvu roditelja.
Svakodnevni zadatak vrtića je dvosmerna komunikacija sa roditeljima i njihovo uključivanje u rad i život vrtića:
– roditeljski sastanci, individualni razgovori, zajednička druženja
(radionice)

Radno vreme vrtića je od 6:30 – 18h.

Cena vrtića obuhvata: 4 obroka (doručak, užina, ručak, užina), redovnu posetu pedijatra, fizičko vaspitanje, muzičku kulturu, engleski jezik i šah (za predškolsce), kao i dodatne aktivnosti ( karate, balet), koje se plaćaju nezavisno od uplate vrtića.
Drugo, treće upisano dete iz iste porodice ima popust na naše usluge.

Bezbednost i zdravlje dece su nam na prvom mestu.
Higijena je na zavidnom nivou. Ritam dečije ishrane se prilagodjava individualnim potrebama deteta, a jelovnik je formiran prema nutricionističkim standardima .Obezbeđena je i ishrana za decu sa posebnim režimom ishrane.

U toku školske godine organizujemo izlete, tematske posete, pozorišne predstave, zimovanje i letovanje.
Čekamo Vas.

Komentari

Ostavite odgovor