Vrtić Play

Vrtić Play

Podaci

Ivankovačka 6 Palilula , Beograd 060/133 83 11, 065/590 85 90 http://www.vrticplay.rs info@vrticplay.rs

O kompaniji

Polazak u vrtić ili jaslice za dete je najčešće prvi iskorak iz sigurnog porodičnog doma, i sasvim je prirodno što se većina roditelja pita kako će se njihov mališan privići na novo okruženje, vaspitače i drugu decu.

U mirnoj ulici, blizu Vukovog spomenika i Mašinskog fakulteta, nalazi se prava dečija oaza i sigurno okruženje – predškolska ustanova „Play“!
Vrtić se prostire na 250m2, a svetle i prostrane sobe sa mnogo igračaka i didaktičkih sredstava deluju stimulativno na decu, podstičući njihov fizički, emocionalni, socijalni i intelektualni razvoj. Stručni tim vaspitača i saradnika vredno radi na razvoju punih potencijala svakog deteta.

Privatna predškolaska ustanova „Play“ ima jaslice i vrtić, a namenjena je uzrastu dece od 1 do 7 godina. Program rada sa decom uzrasta:
• Do 3 godine – jaslena grupa LEPTIRIĆA
• Od 3 godine do 6 godina – vrtićka grupa BUBAMARICA
• Pripremni predškolski period – vrtićka grupa PČELICA

Pored toga, predškolska ustanova nudi i dodatne programe, kao što su:
• Engleski
• Školica sporta
• Školica ekologije
• Rad psihologa

Vrtić i jaslice „Play“ je mlad vrtić u razvoju, čiji je cilj stvaranje tople, prijatne i porodične atmosfere gde će mališani uživati i rado dolaziti. Izbor jaslica i vrtića važna je odluka svakog roditelja, jer predškolski uzrast karakteriše intenzivan rast i razvoj, koji je prema rečima psihologa presudan za razvoj celokupne ličnosti deteta.

Od sada, samo u vrtiću Play: SPECIJALIZOVANA KOLICA SA 6 SEDISTA
Po uzoru na vrtiće u Norveškoj, vrtić Play animira najmlađe da borave na vazduhu, bez obzira na vremenske prilike. Najbolji način je kroz igru i razonodu, a kolica sa šest sedišta su baš to!

Komentari

Ostavite odgovor