Predškolska ustanova Kreativna Kockica

Predškolska ustanova Kreativna Kockica

Podaci

Vidikovački Venac 70 Rakovica , Beograd 061/322 22 25 https://kreativnakockica.rs/ kreativnakockica@gmail.com
ponutosrečetpetsubned
06:00
18:00
06:00
18:00
06:00
18:00
06:00
18:00
06:00
18:00
Ne
Radi
Ne
Radi

O kompaniji

“Kreativna kockica“ je akreditovana privatna predškolska ustanova od strane Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja.

Naša „Kreativna kockica” smeštena je na Vidikovačkom vencu, u prelepim ambijentima kuće, sa prostranim dvorištima, daleko od gužve i buke saobraćaja.

Naš zadatak je da vam pomognemo u podizanju, vaspitavanju, obrazovanju i socijalizaciji dece, kao i da vašoj deci obezbedimo povoljnu društvenu sredinu u kojoj će imati maksimalnu slobodu za ispoljavanje talenata i razvijanje kreativnosti. Naš cilj je da omogućimo deci da imaju srećno detinjstvo, da se druže sa svojim vršnjacima, da steknu prave prijatelje, da se učeći kroz igru osećaju sigurnim i voljenim.

U „Kreativnoj kockici“ radi profesionalan i posvećen kadar sa dugogodišnjim iskustvom u oblasti rada sa decom, koji pažljivo planira sadržajan i kvalitetan program. Vaspitači imaju individualan pristup svakom detetu, a posebna prednost našeg vrtića je što se vaspitno-obrazovni rad planira i realizuje u malim grupama. Na nivou ustanove zastupljen je timski rad i međusobno uvažavanje i poštovanje na svim relacijama.

Komentari

Ostavite odgovor