Geourb Group

Geourb Group

Podaci

Južni bulevar 23 Vračar , Beograd 011/244 00 94, 011/244 55 04
https://www.geourbgroup.com/ office@geourbgroup.rs
ponutosrečetpetsubned
09:00
17:00
09:00
17:00
09:00
17:00
09:00
17:00
09:00
17:00
Ne
Radi
Ne
Radi

O kompaniji

Preduzeće za geodeziju, geologiju i urbanizam Geourb Group

GEOURB Group d.o.o. je jedna od vodećih firmi u oblasti geodezije sa ozbiljnom tendencijom da to dostigne i u svojim mlađim granama – geologiji i urbanizmu.

Osnovana je 15.02.1995. godine na temelju vlasnikovog dvadesetpetogodišnjeg radnog iskustva, znanja i umeća. Vođena sigurnom rukom Miluna Milenkovića, dipl. inž. geod., umećem pravog stvaraoca, ova porodična firma je ostvarila brz rast i snagu.

Od samog početka rada postavljeni su kriterijumi za uspeh na tržištu radova i usluga: kvalitet i strogo poštovanje tehničkih propisa, brzina izvođenja radova uz strogo poštovanje rokova, što je neophodna preporuka za izvođenje većih radova kod domaćih i stranih investitora.

Sa dugogodišnjim iskustvom u obavljanju svih geodetskih radova i poslova a zatim i geoloških i urbanističkih, stručnim prilazom svakom poslu, najsavremenijom opremom i stručnim kadrovima, GEOURB Group d.o.o. danas uživa veliki ugled i može se reći da je postala simbol za kvalitet.

Logistička podrška firme GEOURB Group d.o.o. omogućava izvođenje radova ne samo u regionu već i inostranstvu.

Komentari

Ostavite odgovor

2 komentara

Postovani, radi se o objektu iz 1935. Potreban nam je geodetski snimak radi dalje procedure u postupku adaptacije obzirom da se u arhivu ne nelazi dokumentacija za objekat. Nteresuje nas Da li pruzate uslugu izrade geodetskog snimka i orjentaciona cena

Odgovori

Zanima me orjentaciona cena vaših usluga u postupku legalizacije objekta na Vračaru, radi se o nadogradnji sprata na postojećem objektu (oko 40 kvadrata),potrebno je:
– Elaborat geodetskog snimanja,
– Specifikacija posebnog dela objekta po etažama, sa skicom uz B2 list,
– Zapisnik o izvršenom uviđaju.

Pozdrav,
Milan Kovačević.

Odgovori