Uvođenje i servis grejanja Energododoš

Uvođenje i servis grejanja Energododoš

Podaci

Stanka Tišme 33 Zemun , Beograd 011/848 69 71
062/640 081
energododos@gmail.com

O kompaniji

Uvođenje i servis grejanja Energododoš – Naš uigran i profesionalni tim majstora obučen je i iskusan u obavljanju čitavog procesa, počevši od projektovanja, planiranja, ugradnje, pa sve do redovnog i vanrednog servisiranja svih tipova grejanja, pritom koristeći materijal i opremu pribavljenu od proverenih dobavljača. Za nama je 23 godine uspešnog rada, kao i konstantnog usavršavanja u procesu ugradnje i održavanja najsavremenijih sistema grejanja, koji se iz dana u dan pojavljuju na tržištu. Uz garanciju od 2-3 godine, pružamo Vam samo najkvalitetniju uslugu, i po Vašem pozivu dolazimo na adresu.

TOPLOTNE PUMPE
Budite i Vi deo onog stanovništva planete Zemlje koji je otkrio toplotni potencijal prirode, koja nas okružuje. Veoma povoljno i kvalitetno ugrađujemo i vršimo servisiranje toplotnih pumpi, sledećih tehnologija, koje su u upotrebi: vazduh-vazduh, voda-vazduh i voda-voda. Ove pumpe funkcionišu po principu “obrnutog frižidera“, pri čemu, izvlače toplotu iz vode, zemlje ili vazduha, i koriste je za zagrevanje enterijera.

POSTAVLJANJE KLIMA UREĐAJA
Samo jednim pozivom, ubrzo izlazimo na teren, i najpre vršimo uvid u prostor, koji ste predvideli za montažu uređaja. Nakon toga, pripremamo lokaciju, pomeranjem nameštaja, i dogovaranjem sa Vama o narednom toku i trajanju montaže. Po povoljnim cenama višimo i godišnje servisiranje klima uređaja, jer samo ispravan uređaj ostvaruje sve one uštede i povoljnosti, navedene od strane proizvođača.

VENTILACIONO GREJANJE NA GAS – 50% UŠTEDA GASA
Veoma popularno u svetu, a sve više i kod nas je i ventilaciono grejanje na gas. Veoma je isplativo, jer se bazira na tzv. zoniranom principu grejanja. Naime, ventilacioni odvodi su strateški raspoređeni po prostorijama, i Vi možete odrediti do kojih od njih će topao blagi vazduh biti distribuiran. Po dostizanju željene temperature, grejna jedinica prestaje sa radom.

PODNO, ZIDNO I PLAFONSKO GREJANJE
Velika grejna površina poda obezbeđuje ravnomernu raspodelu temperature, i to je jedan od argumenata za ugradnju podnog grejanja. Njegova instalacija je brza i laka, i vrši se montažom grejnih kablova tipa VCD. Sobzirom da su krvni sudovi u nogama najudaljeniji od srca, i da se najteže zagrevaju, podno grejanje nameće se kao najoptimalnije ljudskom telu.
Eliminišite podizanje prašine uzrokovano radom TA peći, kao i suv vazduh nastao radom radijatora, i ugradite zidno i plafonsko grejanje, montažom panela. Veoma je poželjno u zagrevanju prostorija gde nije moguće ugraditi podno grejanje, kao što su to kupatila ili stepeništa.

Naša topla preporuka je ugradnja grejanja kod servisa „Elektrododos“!

Komentari

Ostavite odgovor

Jedan komentar

Dobar dan
Kakve su mogucnosti kompenzacije,a u vezi uvodjenja grajanja?
Ja se konkretno bavim proizvodnjom radnih uniformi!!!
Hvala

Odgovori