Sigurnosna vrata One Touch Lock

Sigurnosna vrata One Touch Lock

Podaci

Vojvode Stepe 383 Voždovac , Beograd 063/244 375 http://www.onetouchlock.com onetouchlock@sbb.rs
ponutosrečetpetsubned
08:00
16:00
08:00
16:00
08:00
16:00
08:00
16:00
08:00
16:00
08:00
16:00
Ne
Radi

O kompaniji

Zaštitite svoju porodicu, ali i dragocenosti u domu! Kako? Uspomoć One Touch Lock (OTL) sigurnosnih sistema najnovije generacije. Kontaktirajte nas što pre, kako biste mogli mirno da spavate, bez bojazni da ćete morati da se suočite sa provalnikom. Više ne morate „angažovati“ rodbinu i komšije da uveče pale svetla u Vašem stanu, dok ste Vi na odmoru. Idite na putovanje, i ne brinite da li ćete po povratku zateći obijen stan!

Doormax DOO Beograd, vlasnik je patentnih prava za proizvodnju, prodaju i ugradnju One Touch Lock sigurnosnih vrata, i već 20 godina na raspolaganju je svakome kome je bezbednost na prvom mestu. Proizvodi zadovoljavaju sve svetske standarde, a pored svoje funkcionalnosti, nije zanemarena ni estetska dimenzija. Možete se odlučiti za bojene ili plastificirane površine, ili aplikacije na oplatama krila sa jedne ili obe strane vrata. Nakon što kupite One Touch Lock vrata, ulazite u krug naših klijenata, kojima smo na raspolaganju 24 sata dnevno za sve nedoumice i probleme oko gubitka ključa ili zamene šifre.

One Touch Lock brave jednostavnije su za rukovanje od klasičnih, mehaničkih – svako će Vam to reći! Brava se zaključava i otključava jednim dodirom. Bilo da ste je predvideli za zaštitu doma, ili možda, sigurnosnog sefa, uveravamo Vas u njenu stoprocentnu pouzdanost. Dodatkom elektro komponenti, omogućeno je čak i daljinsko zaključavanje, što našim klijentima uliva dodatno poverenje i sigurnost.

One Touch Lock vrata izrađuju se od aluminijuma a delovi mehanizma od alu-legura nastalih livenjem pod pritiskom. Nakon ubacivanja ključa, vrata su zaključana rezom brave, a povlačenje ručice dovodi do ulaska klinova iz krila u otvore na ramu i dovode do trenutnog zaključavanja i osiguravanja vrata.

Obezbedite sve ono što volite – One Touch Lock sigurnosnim sistemima.

Komentari

Ostavite odgovor

6 komentara

Poštovani.
Imamo vaša vrata, kakva je mogućnist i procedura da nam se izradi još jedan ključ?
Hvala

Odgovori

Imamo vasa vrata u Bijeljini treba nam dva kljuca da napravite ako je moguce.
Lp

Odgovori

postovanii,
prije dvadeset godina sam kupio vaša vrata.
sad aim je vrijeme za neki servis, šarke, kvaka, brava….
najveći problem mi je sto sam izgubio sve rezervne ključeve ,kako one originalne , tako i neka dva što sam radio kopije prije 4-5 godina.
Kako mi možete pomoći da: servisiram vrata i dođem do kopije ključa , a da ne dolazim u BGD, jer sam sada sa samo jednim ključem.
dali je rješenje da se kupi kompletna nova brava sa rezervnim ključevima , i kolika je cijena , ako može.

Pozdrav

Odgovori

Poštovani,
Poslala sam Vam mejl sa slikama kvake za one touch lock vrata koju bismo trebali da zamenimo, ali mi niko nije odgovorio.
Molim Vas javite mi se na ovaj mejl.
Hvala

Odgovori

imam vrata već 5 godina, zadovoljan , popravljana brava zaribala.

Odgovori

Imamo vaša vrata 20.god.živimo u Ugljeviku kod Bijeljine,pokvarila nam se brava i trebamo hitno novu bravu komplet.Koja je cijena i kako možemo nabaviti ili naručiti.Lijep poz.