Trubači za svadbe, rođendane i druga veselja Melović

Trubači za svadbe, rođendane i druga veselja Melović

Podaci

Beograd 011/408 01 00
063/785 93 47, 061/409 99 40
http://www.trubacisrbija.com imelovic@sbb.rs
ponutosrečetpetsubned
00:00
24:00
00:00
24:00
00:00
24:00
00:00
24:00
00:00
24:00
00:00
24:00
00:00
24:00

O kompaniji

Dozvolite da budemo deo Vašeg veselja i zvucima trube uveličamo radost među gostima. Dugogodišnje iskustvo u angažovanju najboljih trubačkih orkestara, omogućava nam da tvrdimo da se svako slavlje, provedeno sa nama dugo prepričava i pamti samo po onom najlepšem.

O NAMA
Truba kao instrument u Srbiju je stigla iz Prvog svetskog rata, u vojničkim koferima, i vrlo brzo postala popularna pri izvođenju narodnih melodija. Nijedno veselje nije se moglo zamisliti bez zvuka trube. Sledeći tu tradiciju, do sada smo ulepšali veliki broj svadbi, rođendana i sličnih veselja. Na Vama je samo da nas kontaktirate.

Naš repertoar veoma je raznovrstan i sviramo sve, od Silvane do Nirvane! Podjednako su zastupljene stare, izvorne pesme i kola, ali i novokomponovane popularne numere. Budite uvereni da ćemo ispuniti svaku Vašu muzičku želju i prilagoditi se Vašim predlozima i zahtevima. Članovi naših profesionalnih trubačkih orkestara, osvajači su mnogih nagrada na prestižnim domaćim i međunarodnim trubačkim takmičenjima. Otvoreni smo za ugovaranje nastupa u zemlji, ali i inostranstvu, na svim vrstama proslava i manifestacija.

ŠTA SMO POSTIGLI DO SADA…
Osim u Srbiji, posebno smo cenjeni i traženi u Sloveniji, Austriji, Nemačkoj, Francuskoj, Švedskoj, Tunisu,.. Naši nastupi na svadbama obično se organizuju tako što bivamo najavljeni kao orkestar iznenađenja u pauzama nastupanja prvog orkestra.

Dokaz da smo sposobni da stvorimo izuzetnu atmosferu i animiramo goste je i činjenica da se većina naših članova već oprobala i u ulozi glumaca muzičara za potrebe snimanja filmova: Guča, Jagoda u supermarketu, Ljubavni sabor, Tamo i ovde, Crna mačka beli mačor, i uskoro Spomenik Majklu Džeksonu.

Kontaktirajte nas i saznajte kako izgleda luda zabava uz trubače!

Pogledajte i sajt trubaci.net.

Komentari

Ostavite odgovor