Plastični hirurg Dr. Milan Jovanović

Plastični hirurg Dr. Milan Jovanović

Podaci

Maglajska 30 Savski Venac , Beograd 011/266 26 50
063/276 657
http://www.plasticnaestetskahirurgija.com plasticnihirurg@gmail.com
ponutosrečetpetsubned
09:00
17:00
09:00
17:00
09:00
17:00
09:00
17:00
09:00
17:00
Ne
Radi
Ne
Radi

O kompaniji

Naš zadatak je da pružimo sigurnost, kvalitet, udobnost i diskreciju pacijentu, a naša filozofija je zadovoljan pacijent.

Kamen temeljac ovoga napora predstavlja posvećivanje i ulaganje celog svog života Doc. dr Sci Med. Milana Jovanovića u obrazovanje, učenje i praćenje svih savremenih trendova iz oblasti plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije. Ovo se manifestovalo ogromnim brojem operisanih i zadovoljnih pacijenata iz čegaje proizišlo neprocenjivo hirurško iskustvo i znanje Prof. dr Milana Jovanovića iz ove oblasti.

Prof. dr Milan Jovanović, specijalista plastične rekonstruktivne i estetske hirurgije, je jedan od hirurga sa najvećim iskustvom i jedan od najboljih poznavalaca iz antiaging-a, plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije na ovim prostorima.

Plastična hirurgija
Plastična hirurgija se bavi rekonstrukcijom različitih defekata na telu, tumorima kože (bazocelularnim karcinomima), mladežima, melanomima, tumorima podkože (ateromima i lipomima), tumorima glave i vrata, kongenitalnim anomalijama itd.

Plastična hirurgija koristi različite metode, a to su najčešće plastična operacija ili plastične operacije čiji je cilj da se rekonstruiše defekt i reši estetski nedostatak.

Estetska hirurgija
Ulepšavanje tela i postizanje željenog izgleda može znatno da utiče na kvalitet života i na samopouzdanje. Starenje kao prirodan proces je nezaustavljivo, ali uz pomoć estetske hirurgije možemo znatno otkloniti njene prve znakove.

Estetska hirurgija se bavi korekcijom estetskih nedostataka i ulepšavanjem ljudskog tela.
Danas se koriste različite estetske operacije kao što su: lifting lica, zatezanje stomaka, operacija ušiju, operacija nosa, povećanje grudi silikonima, botoks, smanjenje tj. podizanje grudi, liposukcija, fileri, pilinzi itd.

Komentari

Ostavite odgovor