Salon lepote Euforia

Salon lepote Euforia

Podaci

Takovska 49 Palilula , Beograd 011/329 00 91
060/716 53 17, 064/428 22 96
https://www.facebook.com/salon.lepote.erforia.714049 sljukictanja79@gmail.com

O kompaniji

Salon lepote Euforia – Odmorite od napete svakodnevice i opustite se u našem salonu lepote. U prijatnoj atmosferi frizersko kozmetičkog salona EUFORIA, očekuje Vas širok spektar usluga iz oblasti kozmetologije i estetike. Naše radno vreme je: utorak-subota 10-20h, nedelja 10-16h. U tom periodu, sačekaće Vas ljubazno osoblje, uvek spremno da Vam izađe u susret za sva pitanja i nedoumice oko tretmana koje možemo ponuditi.

Iskustvo, kreativnost i obostrano zadovoljstvo – naša su deviza. Muško i žensko šišanje i feniranje, zatim farbanje i šatiranje, i sve popularniji ombre pramenovi, samo su deo usluga koje nudimo. Drage dame, ne morate nužno trpeti oštećenje kose da biste imali divne ombre pramenove. Dođite kod nas i mi ćemo, primenom posebne tehnike, ne koristeći blanš, posvetliti krajeve Vaše kose.

Specijalno u našem salonu, i nova u ponudi, organska kozmetika, adonija stimulift kozmetika za facijalni lifting. Pored toga, koristimo preparate renomiranih kuća, kao što su: Schwarzkopf, LCN, i IBD, kada su u pitanju gel lakovi.

Posebno smo posebni što možemo da ponudimo vrhunsku uslugu trajnog šminkanja obrva, očiju i usana, koja će krasiti Vaše lice i do 5 godina. Takođe, tu je i usluga profesionalnog šminkanja najkvalitetnijom šminkom, kao i izrada punđi, pletenici ili možda lokni, za sve vrste svečanosti.

Za zdrave i negovane nokte na nogama i rukama, zakažite tretman kod naših kozmetičara, koji su Vam na raspolaganju za sva pitanja i nedoumice. Bilo da Vam je potreban manikir, pedikir, ojačavanje noktiju, gel u boji, trajni frenč ili izlivanje noktiju, svoje nokte nikako ne biste smeli da zapostavite, jer oni su odraz kulture i higijene.

Otklonite u potpunosti sve neželjene dlačice, u izuzetno pedantnom i čistom ambijentu našeg salona, na tretmanu tople ili hladne depilacije.

Koristeći eterična ulja i blage pokrete duž Vašeg tela, naši maseri će u potpunosti otkloniti svu napetost u Vašeg organizma i povratiti izgubljenu energiju. Samo je potrebno da nam se obratite i zakažete tretman relax masaže ili aroma terapije. Za dame koje muči višak masnih naslaga, u mogućnosti smo da ponudimo i anti celulit program.

Tretmani lica, prosto su neizbežni u svakom godišnjem dobu, a najmanje dvaput godišnje. Svi preparati prilagođeni su stanju i tipu kože klijenta. Nakon lica, posvetite se ostalim problematičnim zonama, poput butina, ruku, zadnjice ili stomaka. Zakažite putpuno bezbolan tretman mezoterapije i podarite svojoj koži dozu koktela koji će prodreti u srednji deo, uspomoć veoma tankih iglica.

Ne gubite vreme, produžite svoju lepotu, i to u salonu lepote EUFORIA!

Komentari

Ostavite odgovor